Правила на форума
Добави отговор

Re: Плача често и без причина - на какво се дължи?

24 Ное 2015, 16:11

Колкото и да не ти се вярва, можеш да имаш някакъв проблем, който дори и сама не съзнаваш и затова да се чувстваш така. наистина се довери на лекар, дано скоро да се справиш! :)

24 Ное 2015, 18:25

fawla написа:Колкото и да не ти се вярва, можеш да имаш някакъв проблем, който дори и сама не съзнаваш и затова да се чувстваш така. наистина се довери на лекар, дано скоро да се справиш! :)

Наистина спокойствието ви трябва да е на първо място, а и все пак децата го заслужават, нали, няма как да пропуснеш този фактор!

25 Ное 2015, 12:42

fawla написа:Колкото и да не ти се вярва, можеш да имаш някакъв проблем, който дори и сама не съзнаваш и затова да се чувстваш така. наистина се довери на лекар, дано скоро да се справиш! :)

Дори не и на лекар, разговор с психолог би бил доста по-ползотворен според мен, лекарствата в редки случаи решават проблеми.

25 Ное 2015, 14:12

Мисля, че можеш да наблегнеш повече на свежите храни, това помага да се чувстваш по-добре.

25 Ное 2015, 17:21

Lollipop написа:Мисля, че можеш да наблегнеш повече на свежите храни, това помага да се чувстваш по-добре.

Така е, но задължително трябва да са хрупкави или другия вариант - шоколадче, естествено с мярка!

25 Ное 2015, 22:27

BeenieGal написа:
Lollipop написа:Мисля, че можеш да наблегнеш повече на свежите храни, това помага да се чувстваш по-добре.

Така е, но задължително трябва да са хрупкави или другия вариант - шоколадче, естествено с мярка!

Само трябва да се внимава, дали пък няма да стане твърде много щастието от храните :)) Затова трябва малко да се внимава :)))

26 Ное 2015, 12:28

Monika_Spasova написа:
BeenieGal написа:

Само трябва да се внимава, дали пък няма да стане твърде много щастието от храните :)) Затова трябва малко да се внимава :)))

Обикновено в депресивни моменти на никой не му е до ядене, ако е сериозна такава, а не момент на отчаяние, така че едва ли има начин за прекаляване, а и ако се наблегне на свежите храни - още по-малко има такъв вариант

26 Ное 2015, 13:29

Всеки приема депресията по различен начин и му действа различно, много хора търсят спасението в храната, така че зависи от кой тип си. Но всяко реване, защото е паднала щипката през балкона не е нормално да знаете.

12 Яну 2016, 17:09

mix_twix написа:Всеки приема депресията по различен начин и му действа различно, много хора търсят спасението в храната, така че зависи от кой тип си. Но всяко реване, защото е паднала щипката през балкона не е нормално да знаете.

Така е имам познати, които остават гладни и направо стават на кокал, докато са в депресия, а други се освинват яко. А трети както тук реват на поразия. :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2