Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
10 Яну 2016, 08:31
Лелеее... аз да си призная не бих правила секс по време на цикъл, въпреки че хормоните ми бушуват и определено ми се иска. Но имам толкова висока чувствителност тогава, че не си представям да правя секс, сигурно ще вия от болка. Предпочитам първите дни след края на менструацията да оставя тези занимания.
10 Яну 2016, 22:30
Просто помоли мъжа ти/приятеля ти да бъде по-внимателен. Няма как да знаеш как ще е ако не опиташ. :)
11 Яну 2016, 15:09
На мен също ми звучи странно, но си има хора за всяко нещо, аз лично не мисля, че ще се чувствам комфортно, но сигурно ще се получи, ако се чувстваш добре. Явно, че това не е тема табу и се случва независимо ние какво си мислим. :)
11 Яну 2016, 15:28
Както се казва за всеки влак си има пътници, някои не можем да приемем да се прави секс по време на червените дни, но пък за други това е съвсем нормално. За мен също не е нещо, което да ме привлича като усещане.
Но мисля, че за безопасността един презерватив е достатъчен.
25 Яну 2017, 12:36
По време на цикъл усещам по-силно интимните си части, дори изпитвам някакъв вид болка и дискомфорт и не си представям, точно тогава да правя секс. не знам защо хората биха бързали толкова, когато става въпрос често за 4-5 дни в които просто да се направи пауза. Мисля, че всеки мъж, уважаващ жената до себе си, трябва да прояви разбиране.
25 Яну 2017, 14:18
Любопитно ми е защо мъжете, които казват, че не им пречи, искат да се подлагат на цялото това нещо. И защо всъщност не им пречи

.
04 Фев 2017, 09:43
belleville написа:Любопитно ми е защо мъжете, които казват, че не им пречи, искат да се подлагат на цялото това нещо. И защо всъщност не им пречи

.
Според мен става въпрос за последните дни на цикъла, надали някой му е кеф, по време на силните дни да прави секс, освен ако не е някакъв противен фетиш.
05 Фев 2017, 09:57
Тъпо е да се прави секс по време на цикъл, тва мога да кажа.

Не бих искал да участвам в такъв хорър
05 Фев 2017, 10:27
И за мен е нещо, което ми е грозно и неприятно, все пак колкото и да си седи вътре, то си цапа и т.н...
06 Фев 2017, 12:15
Аз не виждам да има нещо опасно, само неприятно

. Какво може да стане, ако се прави секс в този период?