Оралната любов секс ли е?

Re: Оралната любов секс ли е?

Мнениеот Krum » 22 Дек 2015, 11:54

Всъщност, от мъжка гледна точка, разбирам да е девствен, ако прави орална любов на някоя жена или .. той получи, но ако някоя жена, която се ПАЗИ разреши да я облизват тук там то ти е**** и девствеността.. :rolling:
Аватар
Krum

Мнениеот mangusta » 22 Дек 2015, 12:04

Това с Клинтън много ми хареса като сравнение, добър подход имаш, Yunona, а ти, Pipilota, защо си толкова скучна :?: :!: :?: :!: Какво не ти е наред или се изкарваш крайно свенлива и държиш да отбележиш, че не си мастурбирала преди първия си път?! :eek: :shock: :lol:
mangusta

Мнениеот Anka » 22 Дек 2015, 13:54

mangusta написа:Това с Клинтън много ми хареса като сравнение, добър подход имаш, Yunona, а ти, Pipilota, защо си толкова скучна :?: :!: :?: :!: Какво не ти е наред или се изкарваш крайно свенлива и държиш да отбележиш, че не си мастурбирала преди първия си път?! :eek: :shock: :lol:

:rolling: :rolling: :rolling: :rolling: НЕ! :) Останах без думи,.. ;)
Но за оралната любов мисля, че трябва да се направи разликата дали става въпрос за девствено момиче или за някоя, която си прави секс и днес "не е правила" секс, а само е разменила по някой език :idea:
Аватар
Anka

Мнениеот Malina » 22 Дек 2015, 14:53

Девствеността не е само хименът! Това нещото, което те описва като чист, неомърсен, невинен.. А в оралния секс мисля липсва всичко това. ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Дек 2015, 14:59

Malina написа:Девствеността не е само хименът! Това нещото, което те описва като чист, неомърсен, невинен.. А в оралния секс мисля липсва всичко това. ;)
:+1: Според мен девствеността не е химена, той е като "физика", но девствеността е и друго - невинност, значи я нямаш. Нали затова казват "девствена" джунгла, не да има село ама да е девствена, щото не е град. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот фенка » 22 Дек 2015, 15:08

Разбира се, че оралната любов е секс! Не само проникването във вагината е сексуален акт.
Ако си правил свирки или анален секс, но хименът е цял, ми се струва смешно да се твърди, че човек е девствен. Чисто емоционално девствеността я няма. Тя не е просто един неразкъсан химен, а чувство на невинност и непорочност, което си отива, след като извъртиш първия *****.
фенка

Мнениеот Rali_hr » 22 Дек 2015, 15:59

и аз си мисля, че това, че си е запазила химена цял, до някъде.. то със сигурност не е девствена, а вече си е малка мръсница.. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Локумът » 22 Дек 2015, 16:37

Ми аз не мисля, че ако я оправя от тук от там тя ще е девствена, става си малка мръсница, която си пази незнайно какво.. :roulette: Да, ако тя ми направи една св....ка няма да е секс за мен, нито за нея, ама да ми се метне гола насреща и да се лигавим там после да ми обяснява, че била невинна... айде. :thumbdown:
Аватар
Локумът

Мнениеот lini_leni » 22 Дек 2015, 17:37

Всъщност защо трябва да се съдят хората, щом искат да се пазят, тяхна си работа, а какво всъщност става - те си знаят, щом така им е по-леко да съществуват...
lini_leni

Мнениеот silver933 » 23 Дек 2015, 11:06

За мен оралната любов не е секс. Е друг е въпросът каква ще е тая малка ............. която ще позволи да я оправят на половина и после да твърди, че е девствена. :Р Но ако тя ми направи една .. орална любов, оставам си девствен и тва е. :lol:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски