Оралната любов секс ли е?

Re: Оралната любов секс ли е?

Мнениеот Грохот » 23 Дек 2015, 11:55

silver933 написа:За мен оралната любов не е секс. Е друг е въпросът каква ще е тая малка ............. която ще позволи да я оправят на половина и после да твърди, че е девствена. :Р Но ако тя ми направи една .. орална любов, оставам си девствен и тва е. :lol:

Добре де, реално усещанията са различни, не могат да бъдат сравнявани, следователно си девствен в едно нещо, докато не мине първия път независимо за какво иде реч :) а да се гинерализира девствеността - не може..
Грохот

Мнениеот Rali_hr » 23 Дек 2015, 12:05

silver933 написа:За мен оралната любов не е секс. Е друг е въпросът каква ще е тая малка ............. която ще позволи да я оправят на половина и после да твърди, че е девствена. :Р Но ако тя ми направи една .. орална любов, оставам си девствен и тва е. :lol:

При мъжете темата с девствеността стои по по-различен начин, докато с жените не е така. :) Все пак жените са тези, които си пазят девствеността и за тях е уж от особено значение.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот LaCoquine » 23 Дек 2015, 13:25

Rali_hr написа:

При мъжете темата с девствеността стои по по-различен начин, докато с жените не е така. :) Все пак жените са тези, които си пазят девствеността и за тях е уж от особено значение.

Да бе, какво е значението, няма такова, това е било в миналото, сега не е така, а и единствената функция на химена е да пази от инфекции, при някои дори не съществува, индивидуално е, а какво влагаме ние в това е съвсем отделен въпрос
LaCoquine

Мнениеот Slavena » 23 Дек 2015, 13:53

Това са глупости, оралната любов не е секс, той го е измислил изобщо тоя въпрос. аз правих орална любов още като бях на 12, а на 13 вече спах с мъж.
Slavena

Мнениеот Snejna » 23 Дек 2015, 15:03

Slavena написа:Това са глупости, оралната любов не е секс, той го е измислил изобщо тоя въпрос. аз правих орална любов още като бях на 12, а на 13 вече спах с мъж.

Ти от рано си оправна по темата, което е абсурдно. :) Но разбираемо за теб да не цениш по никакъв начин девствеността .. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Pipilota » 23 Дек 2015, 15:47

От тук следва въпросът: Оралната любов изневяра ли е? След като не е секс.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот dacka85 » 23 Дек 2015, 23:11

Е как да не е ???!!!!! Та нали такива интимности си позволяваме само с половинките си ! Я си представи само картинката : излизаме на по кафе с приятели и ей така от радост ,че сме си изкарали весело , решаваме да си врътнем по една св..ка.!!!!! :grouphug:
dacka85

Мнениеот Ginger » 26 Дек 2015, 19:53

dacka85 написа:Е как да не е ???!!!!! Та нали такива интимности си позволяваме само с половинките си ! Я си представи само картинката : излизаме на по кафе с приятели и ей така от радост ,че сме си изкарали весело , решаваме да си врътнем по една св..ка.!!!!! :grouphug:

Хората имат интересни и странни разбирания, а и ако са ти само приятели, то едва ли ще имаш такива щения към тях, които са далеч от изцяло приятелските...
Ginger

Мнениеот Pipilota » 28 Дек 2015, 09:50

Ginger написа:
dacka85 написа:Е как да не е ???!!!!! Та нали такива интимности си позволяваме само с половинките си ! Я си представи само картинката : излизаме на по кафе с приятели и ей така от радост ,че сме си изкарали весело , решаваме да си врътнем по една св..ка.!!!!! :grouphug:

Хората имат интересни и странни разбирания, а и ако са ти само приятели, то едва ли ще имаш такива щения към тях, които са далеч от изцяло приятелските...

Стига бе, вие нормални ли сте :banghead: :banghead: :banghead:
много ясно, че се шегувам, ужас! :thumbdown:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kaya » 28 Дек 2015, 12:34

Pipilota написа:Стига бе, вие нормални ли сте :banghead: :banghead: :banghead:
много ясно, че се шегувам, ужас! :thumbdown:

хахаха :) спокойно, просто го приеми, че е като оралния секс- вятър работа. :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски