Оралната любов секс ли е?

Re: Оралната любов секс ли е?

Мнениеот Harmony » 28 Дек 2015, 14:06

Kaya написа:
Pipilota написа:Стига бе, вие нормални ли сте :banghead: :banghead: :banghead:
много ясно, че се шегувам, ужас! :thumbdown:

хахаха :) спокойно, просто го приеми, че е като оралния секс- вятър работа. :lol:

Апък аз не вярвам, че ако има орален секс, то няма в даден момент да се стигне и до нещо повече, така че напълно разбирам.
Аватар
Harmony

Мнениеот sofi_black » 29 Дек 2015, 10:37

Смятам, че мир и любов е редно да съществуват, а за да се осъществи това е необходимо повечко разумни хора, но... за съжаление все по-рядко срещано е явлението. Предполагам звучи много далеч от темата, но това е едно от нещата, за които не си даваме сметка, а може да съсипе семейство или минимум връзка :!:
sofi_black

Мнениеот Pipilota » 29 Дек 2015, 11:30

Все пак не забравяйте за какво се борим - дали девствеността се пази с орален секс!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот annydance » 29 Дек 2015, 13:19

Pipilota написа:Все пак не забравяйте за какво се борим - дали девствеността се пази с орален секс!

И все пак не се уточнява за коя девственост иде реч, така че не може да се отговори и еднозначно на въпроса
annydance

Мнениеот Bambaa » 30 Дек 2015, 18:04

annydance написа:
Pipilota написа:Все пак не забравяйте за какво се борим - дали девствеността се пази с орален секс!

И все пак не се уточнява за коя девственост иде реч, така че не може да се отговори и еднозначно на въпроса

Така е, съгласна съм, ама пък никой не се досети, предпочитат да си спорят :grin: :grin:
Аватар
Bambaa

Мнениеот Pipilota » 31 Дек 2015, 10:26

Ама моля ви се, избройте всички девствености, за които се сещате, че за мен това понятие е само едно, ама като има повече от една девственост кажете. Може пък да не сме загубили още някоя... :banghead:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Яну 2016, 12:17

Pipilota написа:Ама моля ви се, избройте всички девствености, за които се сещате, че за мен това понятие е само едно, ама като има повече от една девственост кажете. Може пък да не сме загубили още някоя... :banghead:

И аз го разбирам като едно понятие, но за някои може и да е орална, анална, вагинална и друг тип :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annydance » 04 Яну 2016, 14:50

rabotnata pchela написа:
Pipilota написа:Ама моля ви се, избройте всички девствености, за които се сещате, че за мен това понятие е само едно, ама като има повече от една девственост кажете. Може пък да не сме загубили още някоя... :banghead:

И аз го разбирам като едно понятие, но за някои може и да е орална, анална, вагинална и друг тип :lol:

Вие освен трите си дупки знаете ли нещо отвъд това, става въпрос за менталната, емоционална и най-накрая физическа девственост, като от край време се практикува последното, защото то ни е по възможно най-достъпно, а оттам нататък малко хора се замислят и за останалите, като голям процент всъщност въобще не стигат до там.
annydance

Мнениеот Snejna » 04 Яну 2016, 15:11

Нали точно за това става въпрос, хората няколко пъти казаха, че всъщност девствеността не е физическа, само, а и емоционална и дори в главата ни. Явно не си си направила труда да прочетеш по-напред темата. Не може да правиш секс - орален и да твърдиш, че девствеността ти е непокътната, след като тя явно е - ти си разюздена вече, за каква девственост може да става въпрос?!
Аватар
Snejna

Мнениеот MollyDolly » 04 Яну 2016, 15:26

Snejna написа:Нали точно за това става въпрос, хората няколко пъти казаха, че всъщност девствеността не е физическа, само, а и емоционална и дори в главата ни. Явно не си си направила труда да прочетеш по-напред темата. Не може да правиш секс - орален и да твърдиш, че девствеността ти е непокътната, след като тя явно е - ти си разюздена вече, за каква девственост може да става въпрос?!

А в колко от случаите хората, т.е. тийновете осъзнават какво и защо всъщност правят, освен да създават удоволствие на партньора, т.е. какво получават те по този начин?!
MollyDolly

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски