Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
19 Май 2016, 15:41
pavleta написа:black написа:Моето дете не съм го кръщавал. Не вярвам в Господ и не виждам смисъл да го правя този ритуал. Лицемерно ми изглежда да го направя като ми е такова отношението.
Бабите не ти ли досаждат да си мине по реда детето

? Как им устояваш? Нашите все подмятаха - хайде, кога ще го кръстите това дете, защо се мотаете

.
Подмятат те, ама избора си е на родителите, то като въпроса кога ще имате второ дете..
22 Дек 2016, 12:52
То всичко се прави за бабите, не е задължително детето да бъде кръстено, трябва да се случи, когато може да разбере какво му се случва, иначе какъв е смисъла?!
22 Дек 2016, 14:28
Аз пък съм За кръщенето, нека детето да си има ангелче от малко, какво толкова ви коства един подобен ритуал?
22 Дек 2016, 15:29
black написа:Моето дете не съм го кръщавал. Не вярвам в Господ и не виждам смисъл да го правя този ритуал. Лицемерно ми изглежда да го направя като ми е такова отношението.
Знаеш ли колко мои приятели не са вярващи пък си кръстиха децата! Не го смятат за лицемерно. Все пак се надява човек и това да помага на детето

.
22 Дек 2016, 17:14
Според мен се прави, от невярващите, защото така трябва а и това си е една малка "сватба", която доставя много парички накрая.
22 Дек 2016, 18:20
valensiq написа:Според мен се прави, от невярващите, защото така трябва а и това си е една малка "сватба", която доставя много парички накрая.
Много християнско, няма що. Не могат ли да се сетят, че така не даряват на детето си добра карма

?
08 Фев 2017, 17:34
Хората обичат да се веселят и да се събират по хубави поводи, другото не го мислят.
10 Фев 2017, 13:58
Когаот му дойде времето, нека децата да си решат, кой какво го бърка, дали са кръстени или не, всяко има право на избор, ако иска д абъде кръстено, нека бъде кръстено.
10 Фев 2017, 14:30
Сега нали е свобода, всеки може да си преценява как ще постъпи. Ако го забранят кръщаването, всички напук ще тръгнат да си кръщават децата

.
21 Мар 2017, 10:53
penny написа:valensiq написа:Според мен се прави, от невярващите, защото така трябва а и това си е една малка "сватба", която доставя много парички накрая.
Много християнско, няма що. Не могат ли да се сетят, че така не даряват на детето си добра карма

?
МИ за това се прави, а и сватбите д ане мислиш, че в повечето случаи се правят за друго, правят се с цел да се "изкарат" пари.