Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
Правила на форума
Добави отговор

Най-красивите места в България

19 Ное 2011, 23:40

Здравейте! Хрумнала ми е една налудничава идея- всеки уикенд да посещавам по някое красиво местенце :) Минала седмица видях Христовския водопад! Останах много приятно изненадан, много ми хареса! Утре съм решил разходката да бъде в Асеновград. Споделете идеи за хубави местенца! Мисля да си взема и палатка!!! ;) Ако темата ви хареса, може да слагаме и снимки на местностите :)

Re: Най-красивите места в България

20 Ное 2011, 20:26

Браво за темата, харесва ми!:) А ти от къде си? Тези отскачания през уикенда сигурно са за по-близки дестинации или... Чакаме снимки от водопада ;)

21 Ное 2011, 12:38

Терминатор написа:Здравейте! Хрумнала ми е една налудничава идея- всеки уикенд да посещавам по някое красиво местенце :) Минала седмица видях Христовския водопад! Останах много приятно изненадан, много ми хареса! Утре съм решил разходката да бъде в Асеновград. Споделете идеи за хубави местенца! Мисля да си взема и палатка!!! ;) Ако темата ви хареса, може да слагаме и снимки на местностите :)

Чудна тема!!!! Само, че не е ли малко студено за палатка?

12 Дек 2011, 11:30

Чудесна тема. България е богата на красиви места и определено има какво да се види.Като любител фотограф постоянно когато имам възможност се възползвам, грабвам фотоапарата и потеглям нанякъде,но най-любими сами Родопите ;)

12 Дек 2011, 13:17

Винаги, когато искам да избягам от всичко и всички отивам в Триград. Уникално място с уникална природа.
тр2.jpg
тр2.jpg (45.14 KiB) Прегледано 2984 пъти

тррр0.jpg
тррр0.jpg (129.8 KiB) Прегледано 2984 пъти

тр1.jpg
тр1.jpg (82.9 KiB) Прегледано 2984 пъти

12 Дек 2011, 13:31

Здвавейте :) Покрай студентския празник бях във Велинград и искам да споделя мнението си за този страхотен "балкански град". Там може да разгледате стара архитектура, нови четири и пет-звездни хотели, китна природа, езеро Клептуза и т.н. От нощния живот почти всяка кръчма е в народен стил с жива музика. Любителите на дискотеките обаче да бъдат подготвени, понеже има само чалга- клубове, което доста ме разочарова. Но като цяло си изкарахме добре и препоръчвам на всеки българин да се възползва от природата и СПА- услугите на Велинград! :)

18 Яну 2012, 13:15

Снимки от Христовския водопад
Изображение

Пътеките, по които се стига до водопада

Изображение Изображение
Изображение

Точно над водопада има местенце за почивка, къде може да хапнеш, дори да си сготвиш :)

Изображение Изображение

Изображение Изображение

18 Яну 2012, 14:54

Ау много красиво местенце, супер снимки.Поздравления на фотографа ;)

08 Фев 2012, 17:29

Имам си едно като мечта и то е да обиколя цяла България...има невероятни кътчета,които искам да видя...Много искам да видя Дяволското гърло , да изкача връх Мальовица и да видя седемте Рилски езера...Толкова много места има в България,които си заслужават да се видят.За сега на много малко места съм ходила..но където и да съм отишла не съм се разочаровала.

09 Фев 2012, 23:48

А някой може ли да познае това местенце къде е и кое е? ;)

Изображение
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8