Сигурна съм, че ще ми помогнете!

Засега сме се спрели на вариант за отопление с климатици, но ако имате и други идеи ще се радвам. :)
От друг страна също се чудя за електроуредите в кухнята какъв е най-добрия избор, който мога да направя!

balsam написа:Индукционните котлони изглеждат добре и сигурно са икономични, но за мен по-добре са котлоните на газ. Супер евтино ми излиза.
Jully написа:У дома топлим 2 стаи с климатик, стаята е преходна - детската, а другата е дневната. Използваме 12-ка климатик и сме много, много доволни, инвекторен и дадохме доста пари за него да, около 1600лева преди 3 години, но всеки лев си струваше, определено. Плащаме не повече от 100лева ток в най-студените дни, а когато температурите са минусови пускаме и конвектор в стаята на децата. Мога да кажа, че това е най-добрия избор за отопление, но с това допълнение, че дограмите ни и апартамента ни е изолиран.
roksana написа:Jully написа:У дома топлим 2 стаи с климатик, стаята е преходна - детската, а другата е дневната. Използваме 12-ка климатик и сме много, много доволни, инвекторен и дадохме доста пари за него да, около 1600лева преди 3 години, но всеки лев си струваше, определено. Плащаме не повече от 100лева ток в най-студените дни, а когато температурите са минусови пускаме и конвектор в стаята на децата. Мога да кажа, че това е най-добрия избор за отопление, но с това допълнение, че дограмите ни и апартамента ни е изолиран.
Когато апартамента е саниран, осезаемо се чувства и като отопление, и по сметката. Дори и само да смениш дограмата, пак оказва ефект.
Назад към За дома – съвети и идеи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта