Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот sofi_black » 11 Мар 2016, 17:14

Пиша тук, защото тотално ми писна да се държат с мен като с парцал и очакванията към мен да са винаги да съм благодарна само защото съм забелязана и жена! Работя като сервитьорка в нощен клуб. Имам сериозен приятел и в работата си държа на дискретно, толерантно и сериозно отношение към клиентите, като очаквам същото и от тях. Разбираемо почти винаги съм заобиколена от мъже и просто съм се отвратила от подмятания, пощипвания и откровени покани за секс. Отгоре на всичко и шефът ми има същото поведение. Като ми е шеф си мисли, че всичко му е позволено и приказки като "коте" и прегръдки са в реда на нещата. Мъжете направо са се превърнали в животни! Аз мълча или го избивам на майтап, но нервите не ми издържат вече! Мисля, че по никакъв начин не провокирам подобно отношение. Вие какво правите в подобни ситуации? Как смятате, че трябва да се реагира? Защо мъжете смятат, че едва ли не всичко им е позволено и по този начин, виждаш ли, правят комплимент и така оценяват красотата ни?
sofi_black
 
Мнения: 488
Регистриран на: 05 Ное 2013, 14:39

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот Kaya » 11 Мар 2016, 17:37

Много е трудно в такава ситуация! Особено, от една страна трябва да запазиш работата си, от друга страна не трябва да позволяваш да се държат така с теб. Мисля, че постъпваш най-правилно като обръщаш нещата на майтап, но ако си по-привлекателна, няма как да не събираш подобни подмятания. Но това пък трябва да е в плюс на работата ти и да получаваш повече бакшиши, гледай го от практичната гледна точка. :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот rose_92 » 12 Мар 2016, 01:37

Ми честно казано и моето мнение за момичетата, които работят на такива места е такова, макар че естествено не всички са леки жени, но повечето..Аз никога не бих станала сервитьорка дори в ресторант/кафене камо ли в нощен клуб точно заради е такива простаци. Понеже аз не съм леко и разкрепостено момиче и не бих издържала на такова отношение към мен. Според мен ако има как просто смени работата щом не се чувстваш добре.
rose_92
 
Мнения: 420
Регистриран на: 05 Мар 2014, 17:09

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот analizatorka » 12 Мар 2016, 10:44

Такива неща се случват не само в нощен клуб, може и на улицата да ти се случи. На мен лично ми става много неприятно от дебелашки, чисто сексуални подмятания, но един добре казан и оригинален комплимент ми е приятен. Малко двоен стандарт прилагаме понякога :grin:.
analizatorka
 
Мнения: 564
Регистриран на: 18 Яну 2016, 12:13

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот Snejna » 12 Мар 2016, 11:29

rose_92 написа:Ми честно казано и моето мнение за момичетата, които работят на такива места е такова, макар че естествено не всички са леки жени, но повечето..Аз никога не бих станала сервитьорка дори в ресторант/кафене камо ли в нощен клуб точно заради е такива простаци. Понеже аз не съм леко и разкрепостено момиче и не бих издържала на такова отношение към мен. Според мен ако има как просто смени работата щом не се чувстваш добре.

Защо жените, които работят в нощен клуб да са леки жени, те не са нито стриптизьорки, нито проститутки. Това е работа като всяка работа, която може да ги докарва добри доходи. Все едно да кажем, че барманите са простаци, щото знаят само да наливат напитки. :) Вярно, че трябва момиче с твърда ръка за тези места, ако не иска да има проблеми с простаци, но когато се започва такава работа си наясно с плюсовете и минусите.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот Pipilota » 12 Мар 2016, 14:25

Лошото на такава работа е това, че многооо често хората реагират по такъв начин. Все пак и тази работа трябва да я върши някой, но ако не даваш поводи да те мислят за лека жена - те. не се съгласяваш на подобни покани, то не виждам защо да се притесняваш, че те ще те свалят. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот zagrijena » 15 Мар 2016, 16:36

Като карах курсовете за шофьор инструкторът беше от този тип. Или ще ми каже, че съм се барнала малко повече, или на майтап ще почне да обсъжда какви били жените и какво си просели. И ти мълчиш, защото малко или много си зависима от него! Не можеш да му кажеш да си гледа работата и да му креснеш, че няма да стъпиш повече.
zagrijena
 
Мнения: 486
Регистриран на: 18 Яну 2016, 16:11

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот black » 18 Мар 2016, 17:14

Понякога ние мъжете не се съобразяваме как ще изглежда на жената подобен коментар. Това си е до възпитание малко. Не можеш да се изпляскаш като последния селянин да й обсъждаш краката, гърдите или задните части и да очакваш, че тя ще те гледа в устата и ще ти мига сладко, сладко. Най-важен е подхода към една жена.
black
 
Мнения: 441
Регистриран на: 19 Яну 2016, 12:43

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот Rali_hr » 18 Мар 2016, 17:39

black написа:Понякога ние мъжете не се съобразяваме как ще изглежда на жената подобен коментар. Това си е до възпитание малко. Не можеш да се изпляскаш като последния селянин да й обсъждаш краката, гърдите или задните части и да очакваш, че тя ще те гледа в устата и ще ти мига сладко, сладко. Най-важен е подхода към една жена.

Е, хайде, като ударят по 2 и си мислят, че са Мистър Олимпия и всяка трябва да им върже.. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: Омръзна ми да ме смятат за лесна жена

Мнениеот klara » 21 Мар 2016, 15:04

По презумпция хората смятат, че щом една жена работи в заведение, клуб, изобщо места, където върви нощния живот, значи тя е затова там покрай работата да си прави удоволствието или е длъжна да прави удоволствието на някой друг. Тя може и да е стриптизьорка, но не означава, че си ляга с всеки срещнат.
klara
 
Мнения: 530
Регистриран на: 18 Яну 2016, 16:51

Следваща

Назад към Приказки по женски

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта