Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
08 Апр 2016, 17:37
На мен ми харесва тази свобода на избор в тазгодишните тенденции. Ако искаш къса, къса. Ако искаш чорлава, чорлава

. На мен страшно много ми харесват от този тип:

- 9.jpg (8.76 KiB) Прегледано 2790 пъти
А тази определено е от нелюбимите ми. Подобни украшения са ми нелепи:

- 10.jpg (8.09 KiB) Прегледано 2790 пъти
10 Апр 2016, 14:52
Никога не съм робувала на прическите. Според мен и тея плитки и подобни са по-скоро за официално събитие, не мисля, че някой нормален човек ще тръгне с огромна плитка почваща от челото му, само защото е модерно. Прическите отдавна се променят главно в цветовете, а в същността си остават същите. Сега са на мода преливащите цветове.
15 Апр 2016, 14:25
Аз като гледам, тази година хич не е за моите вкусове специално в цветовете

. Розово, синьо, лилаво хич не са ми по вкуса, единствено бургундско и карамелено нещо може да ми допадне. Прическата тип балеаж дали още е актуална? Доста добре стои.
21 Апр 2016, 15:18
fairy написа:Аз като гледам, тази година хич не е за моите вкусове специално в цветовете

. Розово, синьо, лилаво хич не са ми по вкуса, единствено бургундско и карамелено нещо може да ми допадне. Прическата тип балеаж дали още е актуална? Доста добре стои.
Тя си е толкова комерсиална вече, че няма на къде повече и винаги ще е актуална, или поне докато ги има рекламите и сериалите.
21 Апр 2016, 15:33
Да и аз не я харесвам кой знае колко много. Харесват ми хубавите черти, но и цветовете определено са адски интересни тази година :)
22 Апр 2016, 10:30
За всекиго по нещо има, пълна свобода

. Не че много се съобразявам с тенденциите, но сега съм с дълга, като ми писне по към средата на годината може и да стане с къса

.
22 Апр 2016, 11:55
roksana написа:За всекиго по нещо има, пълна свобода

. Не че много се съобразявам с тенденциите, но сега съм с дълга, като ми писне по към средата на годината може и да стане с къса

.
Има си значение обаче и формата на лицето, дали ще ти отива къса или дълга коса. Ако лицето е по-издължено, късата коса изобщо не е подходяща :)
22 Апр 2016, 14:18
Не знам дали са точно тази годишни, но сега сякаш са повече на мода асиметриите и това е нещо, което на мен много ми харесва, но се чувствам стара да пробвам нещо по-екстравагантно.
22 Апр 2016, 15:02
Ами какви са мъжките, нас пак ни забравихте

?