Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
15 Апр 2016, 13:36
pavleta написа:Сега с тези бежанци, атентати и терористи ми се струва, че допълнително се настройват хората и като защитна реакция почва да се забранява какво ли не. Едните нападат християни, другите отвръщат с мерки и с бой... Това край няма да има, ако се продължава по този начин.
Краят ще бъде предречен, това е ясно. За съжаление така се настройват и още пвоече хората едни срещу други. Това е, че покрай много жертви, които наистина искат да избягат от Сирия влизат и много терористи, които не могат да бъдат разпознати.
21 Апр 2016, 04:50
А защо да не си носят бурките моми4етата?
Нали вече сме в турски вилает-
Имаме си джамии ,днес децата ни учат турския
аранжимент на историята ни, утре внуците ни ще
учат направо турска история....и така нататак.
Лудницата е пълна. Давай бакалам...
То ние българите сме добре калени в робство
нация. А как иначе бихме издаржали всички
абсурди и ужас в този ад под небето, наречен
България?
Вече четвърт век!!!
.
21 Апр 2016, 09:14
dora.hristova написа:А защо да не си носят бурките моми4етата?
Нали вече сме в турски вилает-
Имаме си джамии ,днес децата ни учат турския
аранжимент на историята ни, утре внуците ни ще
учат направо турска история....и така нататак.
Лудницата е пълна. Давай бакалам...
То ние българите сме добре калени в робство
нация. А как иначе бихме издаржали всички
абсурди и ужас в този ад под небето, наречен
България?
Вече четвърт век!!!
.
Добре де, на теб какво ти пречи, че някой носи забрадка? Бурките са друго нещо, да съгласен съм. Но забрадката е като принадлежност, лицето се вижда, няма нищо покрито.
21 Апр 2016, 09:34
Баба ми на село и тя ли трябва да не носи забрадка? Тя е част от идентичността и на нашите баби. Проблемът трябва да се реши кардинално, а не на парче.
28 Апр 2016, 09:37
pravilno написа:Баба ми на село и тя ли трябва да не носи забрадка? Тя е част от идентичността и на нашите баби. Проблемът трябва да се реши кардинално, а не на парче.
Така е. Държавата като мълчи и позволява всякакви своеволия и интерпретации, по места хората си слагат свои правила. Колко общини приеха тази забрана, колко мъже се пишат граничари и т.н.
18 Май 2016, 10:31
pravilno написа:Баба ми на село и тя ли трябва да не носи забрадка? Тя е част от идентичността и на нашите баби. Проблемът трябва да се реши кардинално, а не на парче.
Не знам защо все измествате въпроса и все се правите на интересни. Точно баба ти на село не трябва да носи забрадка. Много правилно, браво!
28 Юли 2016, 11:32
на сели бабите ни нали още ходят със забрадки нищо необичайно.
28 Юли 2016, 16:36
аз не съм чул да забраняват носенето на забрадки, а на бурки. Сега в Кюстендил искали да забранят провеждането на циганските сватби на обществени места. По тая логика дайте да почнем да забраняваме и българските сватби и какво ли не. Малко с разум трябва да се правят тези работи, а не да забраняваш каквото ти падне и както ти падне.