Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
13 Май 2016, 11:47
kauda написа:Момичета, пия хуск! Освен, че подпомага метаболизма, наистина се и отслабва. Не много де, няма нищо вълшебно, но не сте толкова гладни от него :) така че пробвайте, а за ползите му те не са само една или две, има много пречистващи ефекти от ползването на хуска. :)
Той нали е фибри така или иначе те точно това правят, увеличават чувството за ситост.
26 Май 2016, 14:32
Някои обаче се оплакват от разстройство и много се чудя дали и аз да пробвам да си взема :) Дали ще е за добро или за зло?
26 Май 2016, 15:31
rabotnata pchela написа:Някои обаче се оплакват от разстройство и много се чудя дали и аз да пробвам да си взема :) Дали ще е за добро или за зло?

Докато не пробваш, няма как да разбереш!

Не зависи ли от количеството, което приемаш от хуска дали ще ти избие на разстройство или не?
26 Май 2016, 15:48
penelopa написа:rabotnata pchela написа:Някои обаче се оплакват от разстройство и много се чудя дали и аз да пробвам да си взема :) Дали ще е за добро или за зло?

Докато не пробваш, няма как да разбереш!

Не зависи ли от количеството, което приемаш от хуска дали ще ти избие на разстройство или не?
Знам ли, с моя чувствителен стомах ;)
27 Май 2016, 09:41
Аз бих пробвала с малка доза и взависимост от резултат бих увеличила дозата, докато я оцеля

.
01 Юни 2016, 11:23
balsam написа:Аз бих пробвала с малка доза и взависимост от резултат бих увеличила дозата, докато я оцеля

.
Да и аз така ще направя. Във всички случаи трябва да се почва от някъде. :))) Дано да има резултат и да помогне в отслабването. :)
01 Юни 2016, 12:36
Момичета, от седмица пия хуск. Веднага се отрази на запека, който имах, а и на малката. След хранене бях в тоалетната. Не усещам и толкова силен и постоянен глад, надявам се наистина занапред да повлияе добре! :)
01 Юни 2016, 13:48
Да кажеш дали и е повлиял и на килограмите. Ако редовно го пиеш за запека, след време дали ще има отражение и на теглото?
01 Юни 2016, 13:59
Редовно го споменават по здравословните групи, със сигурност има отражение и на килограмите, само вече е въпрос на останалите неща, които се случват - като спазване на режими и прочие. :)
07 Юни 2016, 13:29
Ако спазваш хранителен режим с цел сваляне на килограми и всичко е наред, защо да вземаш и хуск? Освен ако нямаш проблеми със стомаха, за които той да ти помага. Иначе да се презастраховаш двойно дали е добре?