zagrijena написа:На мен ми прави удоволствие да си наредя от вечерта кутията, да си сложа каквото душа ми иска и с кеф да си го изям на обяд. Единствено ме тормози, че трябва да е по- суха храна, която да не се разтече. Но вечер вкъщи си ям и по-течна.
Това не е задължително, често на старата ми работа си носех за обяд дори и супа, има толкова разнообразни кутии с много надеждни капаци, които предотвратяват разтичането, а в офиса винаги можеш да си сипеш в друга купа, ако се налага. Аз си нося и супа, и яхнии, както и сосове, а за тях използвам малки кутийки. Затова, както казаха, всичко е въпрос на желание. Понеже аз не се храня на работа, защото работя на смени - от 7 до 13 часа и от 13 до 18ч. не ми се налага да се храня на работа, защото хапвам преди и след работа.Но винаги правя нещо за приятеля ми - най-често си носи суха храна, това е така, било то сандвичи със салата, но днес например си взе яхния от леща с картофи. На работа имат микровълнова и си претопля обяд и се храни съвсем нормално и пълноценно, а и така се пестят много пари за разходи по хранене в офиса. Ако си направиш опит, можеш да си сметнеш всеки ден колко пари си дала за обяд и следващия месец да си носиш то вкъщи.