Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Палмово масло и ползи?

12 Юли 2016, 16:02

Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.

12 Юли 2016, 16:52

Ваня Стойчева написа:
zagrijena написа:
renetka написа:Аз знам, че от него се повишава лошия холестерол и лично аз мислено го подреждам до маргарина (макар, че маргарина е по-вреден).

Маргаринът е по-вреден, но масово се използва в домакинствата.

НЕ съм съгласна, мисля, че вече се използва само по някакви масови места, примерно в закусвалните,но в домакинствата почти не се сещам за някой, който да използва маргарин.

Щом във всеки магазин маргарините са заредени по рафтовете, значи се купуват. Пенсионерите да не би да ползват масло? Ние и палмово масло си ядем, в какво ли не го слагат.

13 Юли 2016, 09:49

medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.

Нали с него ни залъгвали и във фалшивото саламурено сирене..

13 Юли 2016, 10:00

renetka написа:
medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.

Нали с него ни залъгвали и във фалшивото саламурено сирене..

Всичките продукти, които са "имитация" на млечни, го имат. И в сладките, които продават в магазините, го има, навсякъде.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2