12 Юли 2016, 16:02
12 Юли 2016, 16:52
Ваня Стойчева написа:zagrijena написа:renetka написа:Аз знам, че от него се повишава лошия холестерол и лично аз мислено го подреждам до маргарина (макар, че маргарина е по-вреден).
Маргаринът е по-вреден, но масово се използва в домакинствата.
НЕ съм съгласна, мисля, че вече се използва само по някакви масови места, примерно в закусвалните,но в домакинствата почти не се сещам за някой, който да използва маргарин.
13 Юли 2016, 09:49
medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.
13 Юли 2016, 10:00
renetka написа:medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.
Нали с него ни залъгвали и във фалшивото саламурено сирене..