Билки срещу чревни паразити

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Билки срещу чревни паразити

Мнениеот classy » 25 Май 2016, 17:00

Чревните паразити са голяма чума - лично се убедих в това. След като се наложи да лекувам в продължение на половин година несъществуващ колит, накрая се оказа, че става дума за паразити, причиняващи гъбички в червата.

Пускам темата, за да насоча хората с подобни проблеми да потърсят причината на друго място, защото лекарите си знаят само колит, гастрит и язва, а не винаги това е проблемът. Аз се лекувах с Purify капки и дори не очаквах сериозно подобрение, но да чукам на дърво за сега съм добре.

Това лекарство е на билкова основа и се предлага също под формата на таблетки. Аз лично избрах капките http://parazitstop.bg/products/antipara ... kapki.html, но който не може да ги приема може да се насочи към другата форма.

Лечението ми беше предложено от познат лекар хомеопат, след като се видя, че антибиотиците и пробиотиците не помагат. Надявам се това лекарство да помогне и на други хора, но най-важна е точната диагноза. Правете изследвания на фекален секрет, а не разчитайте само на апаратурата в болниците, защото паразитите остават скрити при този метод за диагностициране.

Упсех и бъдете здрави.
classy
 
Мнения: 9
Регистриран на: 25 Май 2016, 16:20

Re: Билки срещу чревни паразити

Мнениеот classy » 27 Май 2016, 22:05

Зная, че не е редно да пускам два поредни поста, но тъй като имах запитване на ЛС, на което не мога да отговоря, тъй като съм нов потребител, ще го направя тук, защото е неетично да не помогна, когато ме молят за това.

Въпросът беше какви са симптомите?

При мен поне бяха: Чести диарии, повръщане, загуба на апетит и тегло, понякога висока температура и коремни болки. Усеща се непрекъсната тежест и подуване. В някои случаи има и сърбеж в областта на ануса.

Лошото е, че симптомите и при други стомашно-чревни заболявания са подобни, затова е най-добре да се направи изследване на фекален секрет, който да потвърди или отрече наличие на паразити. Разбира се, не пречи да опитате билково обезпаразитяване, но има риск проблемът да е друг и така да влошите състоянието или да забавите диагностицирането и лечението.

Г-жо, потърсете болница, в която няма да ви откажат такова изследване или директно кажете на личния си лекар от какво се опасявате - в такъв случай едва ли ще ви откажат тази рутинна процедура. Надявам се всичко с мъжа ви да е наред и той да се почувства добре възможно най-скоро.
Поздрави.
classy
 
Мнения: 9
Регистриран на: 25 Май 2016, 16:20

Re: Билки срещу чревни паразити

Мнениеот Golfie » 28 Май 2016, 22:07

Това глисти ли са?
Golfie
 
Мнения: 211
Регистриран на: 04 Ное 2011, 23:16


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта