Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
27 Май 2016, 10:35
Не знам защо, но с червените обувки все правя едни асоциации, отделно за мен са и много ангажиращ цвят. По принцип не го харесвам и като се замисля май нямам дреха в червено или в подобен нюанс. Мисля, че не на всеки отива.
27 Май 2016, 12:16
klara написа:Не знам защо, но с червените обувки все правя едни асоциации, отделно за мен са и много ангажиращ цвят. По принцип не го харесвам и като се замисля май нямам дреха в червено или в подобен нюанс. Мисля, че не на всеки отива.
Да, така е :) Червеното май не е за всеки, за лично много го харесвам, всичко бих носила само в червено, но пък е много щуро и ангажиращо, наистина. :) по-добре неутрални цветове, особено за ежедневието :)
30 Май 2016, 14:36
С този цвят и изибщо с ярките цветове не трябва да се прекалява. Само един акцент, иначе става шарения до шия

.
15 Юни 2016, 17:08
Някак си по мога да възприема червени обувки отколкото червен панталон, блуза или костюм. Може би защото площта е по-голяма и повече се набива на очи

.
16 Юни 2016, 08:44
Много зависи от човека, ако обикновено се старае да е по-невзрачен, да не се забелязва, да е в неутрални цветове, единствено наисина като акцент може червена обувка и то хубава и стилна. Но ако жената си ходи цветно ежедневно, то червените дрехи пак могат да стоят добре. :)
16 Юни 2016, 09:18
Който харесва ярките цветове, винаги може да се открие в гардероба му повече такива дрехи. Но пак си трябва усет, защото е по-трудно да съчетаеш шарените дрехи, отколкото едноцветните и с по-убити тонове.
16 Юни 2016, 10:23
На мен са ми слабост точно такива обувки. ;) Но пък имам и друга слабост, която е да не харча за глупости, та се въздържам да си напълня къщат асъс сто чифта обувки. Това го оставям на Кари Брадшоу. За сметка на това почти винаги нося някой ярък на цвят шал, вече ми е нещо като запазена марка.

Чувствам се като Крюела Девил много често. :) Но обувките, оосбено червени, сини, в момента са адски хит, та която от вас иска да пробва, няма да сбърка да внесе малко цвят :) Но мисля, това трябва да се върже с цялостната визия. Един по-скромен вид, хич няма да се върже с екстравагантни обувки или дрехи :)
11 Юли 2016, 16:19
Ооо, Пипи, сините обувки в момента наистна са страхотни, особено има и велуреди, страхотнооо... много искам да си взема такива, но не знам, дали ще успея да ги нося, толкова ми е трудно да ходя с високи обувки ежедневно, а са невероятни
14 Юли 2016, 14:07
Monika_Spasova написа:Ооо, Пипи, сините обувки в момента наистна са страхотни, особено има и велуреди, страхотнооо... много искам да си взема такива, но не знам, дали ще успея да ги нося, толкова ми е трудно да ходя с високи обувки ежедневно, а са невероятни

Охх,, цвят корал, тотален хит, невероятнии са! Изместиха всякакви класики! :)
14 Юли 2016, 15:49
Червените елегантни обувки създават много възможности за съчетания :)
Те са идеален акцент в една по-обрана ежедневна визия. Моето облекло например обикновено е доста семпло, състои се от класически, предимно едноцветни модели и затова обичам да акцентирам с обувки, чанта или шал.
Примери за сполучливо (разбира се, според мен :) )съчетание на червени обувки: с малка черна рокля, с офисен костюм в сиво, с рокля в черно-бели графични елементи, с тъмносиня рокля на бели точки, с тъмносиня едноцветна рокля, с бежова рокля/костюм, със сив панталон и черна блуза.... изобщо на всякакви дрехи (по-делови или по-празнични) в изброените цветове.