- ябълково с обикновено брашно.jpg (3.91 KiB) Прегледано 883 пъти
Много обичам да пека най-различни неща и колкото повече се увличам в моята мания, толкова повече неща откривам и разбирам колко е необятен света на кулинарията и по-специално на тази, която се води здравословна и органична. Думата ми е за различните видове брашна. Вече обикновеното пшенично не ми е интересно и съм се впуснала в откриване на най-необичайните. Снабдила съм се с кокосово, бадемово, но онзи ден за пръв път видях, че има и ябълково брашно. Дайте ми идеи, ако сте срещали брашно от по-необичаен произход. Вие приготвяли ли сте нещо от такова? Може и някоя рецепта да споделите, няма да ми е излишна
. Къде откривате подобни продукти? А възможно ли е вкъщи да си произведем?