Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Тук е мястото за вашия коментар за събитията от страната и чужбина!

Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Мнениеот donni » 16 Юни 2016, 13:53

Отново сме изправени пред сериозен избор, който може да има страшни последици. Нашите управници трябва да решат дали да се включат в общ Черноморски флот заедно с Турция, Украйна и Румъния под опеката на НАТО. Разбира се, целта отново е Русия. Всички медии споменават, че президентът Плевнелиев е съгласен, а министър-председателят Борисов не. Турция, усетила нашето колебание, наруши договорката за обратно приемане на бежанци, т.е. почва да ни извива ръцете, което не ме учудва. Какво е вашето мнение за ситуацията? Смятате ли, че трябва да вземем участие в такъв флот или това ще е самоубийствено съгласие? Има ли всъщност правилен ход нашата страна? Какви могат да бъдат последиците и при едното, и при другото решение?
donni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 09 Май 2014, 17:05

Re: Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Мнениеот black » 16 Юни 2016, 14:06

Не знам дали имаме полезен ход, така сме се догодили. Членове на НАТО сме и сме отявлени поддръжници на американците. От друга страна пък не ни се ще да стигаме до крайности и с Русия. Според мен много отдавна управляващите от 20 години насам са заели позиция, която съсипва народа и страната ни. Въпреки това едно такова наше участие ще навреди повече си мисля.
black
 
Мнения: 441
Регистриран на: 19 Яну 2016, 12:43

Re: Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Мнениеот Грохот » 16 Юни 2016, 14:15

Не се учудвам от позицията на президента. Явно не си дава сметка този човек колко е смешен като подглася на западните лидери и се опитва да се прави на важен фактор в политиката им, която е политика на самоунищожение. Турция като си развали отношенията с Русия и има многохилядна войска, много я интересува какви ще са последствията за България, тя търси според мен откровено конфронтация с всеки, който не е съгласен с нея. Така извиваше ръцете и на ЕС по въпроса с бежанците и с визите.
Грохот
 
Мнения: 260
Регистриран на: 13 Май 2014, 13:13

Re: Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Мнениеот roksana » 16 Юни 2016, 14:23

Прав е Бойко, ще отиде летния сезон на кино, ако туристите гледат бойни кораби по морето. Как ги мислят тия хора, ние разчитаме на парите на чуждестранните летовници, в това число и на руснаци, да ни закърпят положението. Сега че Турция и Гърция отблъснаха много от тях и малко ще им опустеят плажовете, дай сега и ние да направим същото :twisted: ! Пък че някаква война може да се заформи, какво от туй!!!
roksana
 
Мнения: 504
Регистриран на: 18 Яну 2016, 15:50

Re: Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Мнениеот mangusta » 16 Юни 2016, 14:36

За пореден път се убеждавам колко мръсно нещо е днешната политика! Никой не прави сметка, че жертви може да има, само и само да си постигнат целите политиците, са способни да подпалят всичко и с всички средства.
mangusta
 
Мнения: 415
Регистриран на: 31 Яну 2014, 15:23

Re: Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Мнениеот rabotnata pchela » 17 Юни 2016, 10:10

И това предложение го чувам за първи път. :mrgreen: Мисля, че винаги ще си останем между чука и наковалнята и в тези спорове не трябва да влизаме, защото сме членове на НАТО и имаме задължения към тях, от друга страна знаем за общото минало и подкрепата ни с Русия. Ама нас кой ли ни пита какво мислим и какво искаме? :roll:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Трябва ли България да се включи в общия Черноморски флот?

Мнениеот ramimni » 17 Юни 2016, 10:41

Снощи като гледах новините, страшно много се смях, но беше горчив смях. Пак излезе, че някаква грешка в превода е станала и за никакъв флот едва ли не не е ставало дума. А Борисов като каза, че не иска курортите МУ /точният израз беше курортите ми/ да са обградени от военни кораби и да имат такава гледка, направо щях да падна от смях. Не мога да разбера пробват ли ни и наши и чужди как ще реагираме или някой яко се опитва да замаже нещо?
ramimni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 29 Яну 2014, 17:18


Назад към Актуални теми и новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron