Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
28 Юни 2016, 13:12
За първи път реших да отглеждам касис и сега за първи път получих реколта. Роди се много плод, с хубави, едри зърна, от този червения. Много съм доволна, но сега се чудя какво да го правя

. Можете ли да ми помогнете и да ми дадете идеи как се съхранява и за какво мога да го употребя? Какво може да се прави от него?
28 Юни 2016, 13:40
не знам за готвене колко и как може да се изоплзва освен в някакви сладкиши. Иначе има много ползи за здравето.
28 Юни 2016, 17:45
Ако е толкова много, наслагай една част във фризера. Другото го използвай за сок да си направиш, ползвай го за кексчета и сладкиши. Много е полезен при най-различни заболявания.
29 Юни 2016, 09:19
Свекърва ми и тя сега донесе от градината на село червен касис и ние като невидели почнахме да го ядем суров

. Не чакаме да го прави на нещо. Ако остане, го слага във фризера. Много е полезен!
29 Юни 2016, 11:39
M.Tasheva написа:Свекърва ми и тя сега донесе от градината на село червен касис и ние като невидели почнахме да го ядем суров

. Не чакаме да го прави на нещо. Ако остане, го слага във фризера. Много е полезен!
Червеният касис е малко кисел и стипчив, не знам как го ядете

. Аз го предпочитам на сладко, тогава е страхотен. Черният е по-сладък.