Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот red_eyes » 19 Юли 2016, 17:34

От любов какво ли не правим, но идва момент когато дори и тя не може да спаси положението и се самоубива образно казано. Но за всеки този момент е различен, по-късно идва или никога не идва и остава мъчението цял живот. Трябва да се осъзнае човек в един момент.
Аватар
red_eyes

Мнениеот Жулияна » 20 Юли 2016, 02:01

При мен се беше случило същото като при Вас.
Заради него отслабнах 30 кг Бях след раждането 78 кг...след 3 м станах 48 кг ,но той продължаваше...мн си се отпуснала, дебела си...на какво приличаш и т.н . Същевременно той беше станал 120 кг ,а аз спортувах всеки ден и изглеждах перфектно -виждах го в погледите на мъжете ....Оказа се обаче ,че моичкия си имал любовница,аз разбира се последна научих ,затова все забележки за всичко ми правил...напуснах го и такъв товар ми се смъкна от плещите ,направо се родих. Сега съм щастливо омъжена и съпруга ми всякак ме харесва и ми прави комплименти. Надявам се да си вземете поука от личния ми опит ! Успех
Жулияна

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Юли 2016, 09:55

Не е истина просто, не знам как може да има толкова неблагодарни мъже! Но явно това не е толкова рядко срещано явление, след като не само Габито се оплаква, аи Жулияна разказва подобна история. Но определено няма нищо по-трудно от това да оставиш познатото и сигурното, за да се хвърлиш в новото и непознатото. Надявам се и при Габи да има щастлив край! :))
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 20 Юли 2016, 10:39

Много съжалявам за положението, в което се намираш. :( Не знам как може да търпиш това положение, и аз си мисля, че твоя си има някоя любовница и просто иска да те накара да се чувстваш зле и затова те тормози по такъв начин.
Аватар
Snejna

Мнениеот Ваня Стойчева » 20 Юли 2016, 13:41

С мъжа ми дълго време не бяхме интимни и вече сме на възраст. Мислих, че има любовница, или нещо подобно, за да ме избягва, но никога не се е държал лошо и въпреки това, отчуждението ми тежеше. Но историите, които ти разказваш са повече от потресаващи, никоя жена не заслужава такова отношение. Не забравяй, че родителите ти са ти отредили живот, не да живееш толкова тежко и да страдаш от глупостите.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Kremiliya » 20 Юли 2016, 14:10

Аз имам доста проблеми с килограмите, но никога не съм чула лоша дума от мъжа ми, винаги ме подкрепя, когато мина на диета, дори и да е неуспешна, не ме е карал да се чувствам зле. В твоя случай, смятам, че проблемът е голям т.е. не е нормално ти да полагаш толкова усилия, а той да се отнася така с теб. Наиситна ми е интересно той каква фигура има?
Аватар
Kremiliya

Мнениеот S_Milenska » 21 Юли 2016, 15:16

Вече нищо не ме учудва, мъжете сякаш от мухата слон правят! А твоята история е ужасна, при положение, че толкова усилия полагаш за външния си вид, накрая тоя неблагодарник да те обвини, че си дебела и зле поддържана! А предполагам, че събираш погледите на мъжете!
Аватар
S_Milenska

Мнениеот gabinka_80 » 22 Юли 2016, 12:47

Вече не знам какво да си мисля, поне друг път като се прибере, след командировка или отсъствие се държи мило, но снощи беше много различно. :( Обади се, че ще си дойде с ден по-рано и бях приготвила вечеря, приспах детето рано, за да може да е спокоен, когато си дойде, но отново не се получи това, което исках. :-| С влизането започна да търси причина да се скараме, отново ме накара да се чувствам ужасно, а аз все пак се опитах да се държа мило и да му говоря с усмивка. Накрая на вечерта дори не искаше да бъдем заедно, а си легна на дивана. Започвам да си мисля, че може би наистина има любовница, а мен ме търпи само заради детето, а обидите са просто екстра.
Подмятанията колко е мръсно вкъщи, как съм му досаждала и колко съм била грозна изобщо няма да ги включвам. Не издържам вече, а много ми се иска да спася брака си и да имаме отново щастлив живот, наистина ли е невъзможно? :yellow1:
gabinka_80

Мнениеот pavleta » 22 Юли 2016, 14:26

И да има, и да няма любовница явно търси повод да ти намекне, че не върви между вас и не иска да сте заедно, но е страхливец и не иска открито и като възрастни да поговорите, а се крие зад измислени поводи и поведение на сърдит, прецакан инфантил.
pavleta

Мнениеот Rali_hr » 26 Юли 2016, 13:30

Добре бе, с тоя човек н е може ли да се седне и дас е говори?! Той иска ли да се разделяте или не, казвал ли е нещо от типа на това, че ви остави или нещо подобно? Това поне би било някакво обяснение за държанието му.
Аватар
Rali_hr

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски