Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот gabinka_80 » 15 Юли 2016, 12:31

Здравей, нова съм във форума, но реших тук да споделя своя проблем. Омъжена съм от 6 години, имам дъщеря на 2. Мъжът ми винаги е харесвал слаби и красиви момичета и не пести думите си, ако напълнея. Напоследък обаче не е доволен въобще, по време на бременността бях на строга диета, за да не кача излишни килограми, за цялата бременност качих едва 10 кг, които свалих в рамките на месец. Но малко след това се започна - как съм изглеждала, била съм грозна, дебела, отпусната, имала съм корем, увиснала съм била, не знам си какво. Спортувам по 5 пъти в седмицата и дори съм по-слаба от преди - едва 46 кг съм, а той все е недоволен и постоянно се караме за това. Не знам какво да направя, за да се върне човекът в който се влюбих. Сега ми мрънка, че не изглеждам като другите, как били облечени, как били винаги с грим, винаги направени, а аз едва ли не съм като някакъв грозен слон. Вече не издържам, отношенията ни се обтегнаха много и това влияе и на дъщеря ми. Не знам какво да правя :sad:
gabinka_80
 
Мнения: 300
Регистриран на: 15 Юли 2016, 12:22

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот puhcheto » 15 Юли 2016, 12:47

Извинявай, но 46 кг за него ако са затлъстяване, неговото граничи с ненормалност! Ти да не искаш да станеш кожа и кости и да падаш по улиците? Тренирай и яж нормално и здравословно за твое добро, а не за да изпълняваш прищявките на мъжа си. Любопитно ми е той колко килограма е и дали има същите изисквания към себе си?
Аватар
puhcheto
 
Мнения: 237
Регистриран на: 09 Юли 2015, 16:34

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот kalinka-kuku » 15 Юли 2016, 13:44

Наистина съм потресена от тази история, как може такова абсурдно държание от големи хора! Мен ако питаш, няма какво да угаждаш на прищевки, ами го пращай да ходи да си търси друга любима,с която да си делят някой анорексичен санаториум!
Аватар
kalinka-kuku
 
Мнения: 1189
Регистриран на: 20 Мар 2015, 15:25

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот gabinka_80 » 15 Юли 2016, 13:48

puhcheto написа:Извинявай, но 46 кг за него ако са затлъстяване, неговото граничи с ненормалност! Ти да не искаш да станеш кожа и кости и да падаш по улиците? Тренирай и яж нормално и здравословно за твое добро, а не за да изпълняваш прищявките на мъжа си. Любопитно ми е той колко килограма е и дали има същите изисквания към себе си?

Той също изглежда добре, не мога да го отрека, но аз никога не съм имала такива изисквания към него, на мен не ми пречи дори и да понапълнее, а той постояно ми търси кусури :( опитвам се да не обръщам внимание и да обръщам нещата на шега но те рядко са майтап.. :sad:
gabinka_80
 
Мнения: 300
Регистриран на: 15 Юли 2016, 12:22

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот belleville » 15 Юли 2016, 14:50

Кажи му, че поддържаш форма и тя ще е в рамките на полезното за теб и да спре повече да те тормози на тази тема. Дай му да разбере, че нямаш намерение да спазваш неговите изисквания, а ще правиш това, което е най-добре за теб. Не му позволявай да повдига темата, режи го.
belleville
 
Мнения: 253
Регистриран на: 26 Сеп 2014, 14:39

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот svetlozara » 15 Юли 2016, 15:13

Имах позната, която така мъжа и взсе казваше, че е дебела и че трябвада отслабне, а тя изглеждане невероятно. Накрая почнаха и изневерите от негова страна, всичко приключи с щастлив развод. Помисли си добре, ако положението е неспасяемо бягай. Аз не мога да си предсатвя да живея с някой, който постоянно ме обижда. Както имам здравословни проблеми и съм качила доста килограми заради тях, само ми трябва и едни такъв да ми мрънка, ужас! как живееш така изобщо!?
svetlozara
 
Мнения: 729
Регистриран на: 18 Юни 2015, 12:14

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот Kaya » 15 Юли 2016, 16:20

Всичко това е супер възмутително! Направо.. съжалявам хора като теб, които са принудени да живеят по такъв начин. Съжалявам жени, които живеят по такъв начин и то предполагам до голяма степен по принуда.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот Galen » 15 Юли 2016, 18:33

Здравейте. Трябва да Ви разочаровам, но по всичко изглежда, че мъжът Ви е психопат. Потърсете и прочетете повече по въпроса. Правилно сте се насочили към медицински форум. Това е клинично и нелечимо състояние, при което разсъдъкът сам по себе си не е засегнат, но са увредени чувствата - субектът не е в състояние да изпитва съпричастност, съчувствие и състрадание, затова е известно още като синдрома на леденото сърце. Тези хора са много добри манипулатори, така че нищо чудно че Ви е омагьосал преди години. Надали обаче ще откриете човека, в когото сте се влюбили някога, понеже това е била просто една маска, една добре изиграна роля. Емоционалната студенина води освен до отчуждение и до най-разнообразни форми на тормоз и садизъм. Дори и да успеете да му угодите, той ще измисли нещо ново за което да Ви мачка. Той не го прави защото толкова му пука как изглеждате (и то във времена когато слабите жени не са на мода) а просто за да отреагира тежкия си комплекс за малоценност. Единственото което можете да направите е да се разделите с него при първа възможност като вземете нужните мерки да присъдят на Вас детето (най-общо казано - стабилни доходи).
Galen
 
Мнения: 15
Регистриран на: 17 Окт 2013, 11:37

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот voltikus » 16 Юли 2016, 14:45

Може би, вече си приела факта, че проблема не е в теб! Просто мъжа ти си има любовница най-вероятно!...
Каквото и да направиш, няма да е доволен. Все ще има още нещо... още някоя критика за нещо. Тук правилно решение няма. Не и във форуми. Има решение само на 4 очи, с точни и конкретни въпроси които ти да зададеш и да чакаш отговор.... :) Отговорите може и да не ти харесат... част от играта. В цялата картинка не си ти грозната...а истината която трябва да изкара наяве :)

G.L.
voltikus
 
Мнения: 4
Регистриран на: 18 Апр 2016, 18:54

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот voltikus » 16 Юли 2016, 14:47

G.L. технически означава Good Luck ( добър късмет!) :) Не са инициали.... :bouncymulticolor:
voltikus
 
Мнения: 4
Регистриран на: 18 Апр 2016, 18:54

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron