03 Яну 2017, 14:59
annamaria написа:ако има хомеопатични средства, които помагат на организма за отслабване, то трябва да са такива, които засилват метаболизма.
Например calcarea carbonica е за засилване на метаболизма. Всички хомеопатични или не добавки действат на потискането на апетита, такова е и anacardium orientale от хомеопатичните.
05 Яну 2017, 15:54
и колко време трябва да се пият тези хомеопатични лекарства, за да се получи ефекта отслабване? Може ли да се пият ежедневно?
05 Яну 2017, 15:59
На мен от витамини ми се е отварял по-голям апетит. Особено ако си болнав и не ти се яде нищо, ти се дояжда.
05 Яну 2017, 16:40
m0n4eto написа:На мен от витамини ми се е отварял по-голям апетит. Особено ако си болнав и не ти се яде нищо, ти се дояжда.
Нормално, нали и на децата дават витамини, за да им се засили апетита. Но нещо, което да е конкретно за отслабване май не се сещам, освен Цефамадар.
05 Яну 2017, 17:29
Ваня Стойчева то как действа, какво точно стимулира?
06 Яну 2017, 11:38
m0n4eto написа:На мен от витамини ми се е отварял по-голям апетит. Особено ако си болнав и не ти се яде нищо, ти се дояжда.
Витамините не им е работа да те карат да отслабваш

, друга им е ролята. Тези купените витамини те карат да увеличиш апетита си.
06 Яну 2017, 11:43
m0n4eto написа:Ваня Стойчева то как действа, какво точно стимулира?
Ще отговоря вместо Ванчето, да ме извинява, но видях въпроса. Потиска апетита в същността си, знам, че това е единствения препарат да го наречем, подходящ за лечение на ДЕЦА с наднормено тегло. Единственото предупреждение е да не се приема при проблеми с щитовидната жлеза.
06 Яну 2017, 11:50
rabotnata pchela
Ама трябва да се пие постоянно или може на периоди? Примерно, ако знаеш, че ще си под стрес и честичко ще ти се иска да посягаш към сладко или несъзнателно да се тъпчеш, може ли да го пиеш само тогава, за да се предпазиш от такова нещо?
10 Яну 2017, 16:24
На мъжете действат ли тия работи или при нас е по-особено?
12 Яну 2017, 14:53
Mauritius Вие сте по-особени, ние по-специални

, ама за такива неща полът е без значение.