Може ли да е рак?

Може ли да е рак?

Мнениеот s.savov » 08 Авг 2016, 00:18

Здравейте! След направена цветна снимка на хранопоровод ми бе назначена диагноза ГЕРБ 3-та степен и съотвтното лечение. Когато започнах да приемам медикаментите за ГЕРБ /Деган 10 мг/ получих разстройство - честотата на изхожданията не се промени - 1 или 2 пъти дневно, но консистенцията бе извън нормите - изхожданията бяха рядки, дори воднисти. Исках да посетя гастроентерологът, който ме лекува към момента, но се оказа, че е в продължителен болничен. Отидох за консултация до личния ми лекар - исках съвет - към кой гастроенеролог да се обърна. Лекарят заяви, че имам летен вирус (нямах други симтоми на вирус) и ми предписа имудиум и диета. Разстройстовото не отшумя - фекалиите станаха малко по-твърди, но все пак кашкави. Отново посетих кабинта на личния си лекар - оказа се, че е в отпуск. Обясних всичко на дежурния заместник, който ми предписа активен въглен и диета. Резултатът беше същия, като описания при лечението лопедиум. Междувременно реших да посетя друг гатроентеролог. Направиха ми гатрокопия, в следствие на което ми бе поставена нова диагноза - херния на диафрагмата. Споделих и за проблемите си с разстройтвото - лекарят каза, че е забелязал възпаление на червата, когато ми е правил ехография на стомаха. Предписа ми медикаменти за хернията, а за растройството - пробиотици и смекта. Почувствах определено облекчени от мектата по отношение на консистенцията на изпражненията, но това бе за кратко - след преустановяване на приема на смекта, отново съм сякаш в началния етап - 1 или 2 диарични изхождания. Опитах се да се свържа с гатроентеролога, но за съжаление сме в сезона на отпуските. Въпросът ми е възможно ли е това нарушение в нормалния ритъм на изхождане да се дължи на рак на стомаха/червата, който рак да не е диагностицирам в момента, при положение, че са ми правени ехография на стомаха и гастроскопия, т.е. посредством тези изследвания може ли да се диагностицира, респ. изключи рак. Не са ми правеени никакви други изследвания (освен за хеликобактер - отрицателни). На 26 г. съм, мъж, пазя диета - много внимавам какво ям, изключил съм храни, които биха предизвикали разстройство! Благодаря предварително
s.savov
 
Мнения: 1
Регистриран на: 08 Авг 2016, 00:15

Re: Може ли да е рак?

Мнениеот ivan1313 » 22 Ное 2016, 22:28

Опитайте с лечение с кислородна вода.Метода е описан от руският професор Иван Павлович Неумивакин При всяко заболяване в организма се засилва разходването на водороден прекис и в крайна сметка това води до неговия дефицит. На този фон се засилва патогенната флора в организма, болестите се задълбочават, появяват се нови. Естествено, организмът има нужда от помощ. Водородният прекис е един от вариантите за такава помощ".
Следват примери за положителното въздействие на кислородната вода при различни заболявания, но аз привеждам само случаи на онкологични болести:

Пример 1. След операция на тумор в стомаха, изписват пациента като безнадеждно болен. След приемане на водороден прекис в течение на 3 седмици, той се възстновява, а при прегледа стомахът му се оказва чист.
Пример 2. Подобен случай – рак на хранопровода с метастази; болният се храни през катетър. След приемане на водороден прекис и компрес на гърдите ежедневно за 15 мин., болният започва самостоятелно да пие, а стомахът и червата започват да функционират. Изследванията показват, че метастазите са изчезнали.

Водородният прекис съществува под формата на таблети на хидроперита и на 3%-ов разтвор. В първия случай може да се разтваря 1 таблетка в четвърт чаша вода за изплакване на гърлото, капки и промиване на носа, за компреси. Компресите се слагат на болното място. Процедурите се правят на гладен стомах, а след тях (независимо дали са компреси или промивки), също не се яде минимум 30 мин. В противен случай може да се получи дискомфорт - подуване на стомаха, болки и пр.

Вътрешно 3%-ят разтвор трябва да се приема с постепенно увеличаване на дозата. Започва се с 2-3 капки 2-3 пъти на ден. Всеки ден капките се увеличават с 1, докато станат 10 на един прием. Или общото количество за деня не бива да надвишава 30 капки (3 пъти х 10 капки). Това се прави 10 дни, след което се почива 2-3 дни. Отново 10 дни х 30 капки и пак 2-3 дни почивка. Валидно е изискването, посочено по-горе - приемът на капките става на гладен стомах и може да се яде едва 30 мин. след това.
ivan1313
 
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Ное 2016, 21:54

Re: Може ли да е рак?

Мнениеот Golfie » 22 Ное 2016, 23:22

Защо кислородната вода помага, ще ми обясните ли?
Golfie
 
Мнения: 211
Регистриран на: 04 Ное 2011, 23:16

Re: Може ли да е рак?

Мнениеот Марочко » 29 Ное 2016, 14:41

Интересна тема, защо не се коментира? Защо кислородната вода помага??
Марочко
 
Мнения: 19
Регистриран на: 14 Ное 2016, 10:44

Re: Може ли да е рак?

Мнениеот lussy » 29 Ное 2016, 16:24

В човешкия организъм не се ли образува естествено водороден прекис? Може би заради токсини, бактерии и вируси той се изчерпва и като му се достави започва да помага. И започва да пречиства тялото от вредните неща. Но трябва много да се внимава с употребата му.
lussy
 
Мнения: 421
Регистриран на: 02 Окт 2013, 11:45


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с хирургия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта