Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Авг 2016, 10:35
niya_mazova написа:Има родители, които заминават на почивка в чужбина и не взимат децата. Когато излизаш извън страната, усложненията стават повече и предпочитат да си ги спестят.
което пак не мога да си го обясня. :) правиш деца, после ги зарязваш, да не ти тежат. Ами техния живот.. ако можеш да си позволиш детето ти да види свят.. :) защо да не го види?!
28 Сеп 2016, 12:48
Rali_hr написа:niya_mazova написа:Има родители, които заминават на почивка в чужбина и не взимат децата. Когато излизаш извън страната, усложненията стават повече и предпочитат да си ги спестят.
което пак не мога да си го обясня. :) правиш деца, после ги зарязваш, да не ти тежат. Ами техния живот.. ако можеш да си позволиш детето ти да види свят.. :) защо да не го види?!

За да си почиваш. Майките напоследък започват да се изморяват и да им тежат децата още от 5 ден на раждането...
29 Сеп 2016, 12:22
По улиците виждам повече майки да се с децата, отколкото баби или татковци. За майката няма почивка дори и на почивка

.
29 Сеп 2016, 14:16
dessiblond написа:По улиците виждам повече майки да се с децата, отколкото баби или татковци. За майката няма почивка дори и на почивка

.
Нормално, в наши дни бабите работят, но и често се виждат баби, особено през деня. :)
14 Мар 2017, 16:02
Има ли нещо лошо майката и бащата да отидат за един уикенд някъде без децата да презаредят малко батериите? Не пречи, нали? Важното е само родителите да не забравят че имат и деца и за тях да осигуряват достатъчно приятни преживявания.
14 Мар 2017, 16:46
Ако родителите си водят и децата на море, защо да не се откъснат за няколко дни, особено ако децата са малки или тийнейджъри, то на родителите им е прикипяло със сигурност. Обаче тенденциозни почивки без децата и оправдания, че имат нужда постоянно да си почиват от тях на мен са ми грозни. След като толкова искат да си почиват от децата, защо са ги родили изобщо?
15 Мар 2017, 17:02
И родителите са хора, и децата понякога си стават досадни, колкото и да ги обичаме, малко да си починем насаме не вреди, а и укрепва връзката. ;)
15 Мар 2017, 19:56
Лошо няма, много млади двойки в наши дни пътуват, обикалят света, ходят къде ли не, оставят децата при бабите и цяла седмица в Гърция и без скрупули, а ти за един уикенд си се притеснила.
16 Мар 2017, 10:50
Monika_Spasova написа:Лошо няма, много млади двойки в наши дни пътуват, обикалят света, ходят къде ли не, оставят децата при бабите и цяла седмица в Гърция и без скрупули, а ти за един уикенд си се притеснила.
Да, така е но, за мен това е грешка, как може да го причиняват на децата си, вместо да трупат преживявания с тях, те да ги оставят сами на бабите и да обикалят света. Аз никога не бих го причинила на децата си, без оправдания, че било малко и не разбирало.
16 Мар 2017, 12:23
Ми защо да не ,като са малки какво ще разберат от почивката освен да се пречкат, поне да имат малко усет за различното, те на по 3-4 години и по-малки какво различно ще уловят изобщо>