Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Авг 2016, 15:09
Аз не слагам снимки на децата ми изобщо в интернет. Смятам, че не е необходимо, не е нормално, а и не е и много морално. :)Нека да не забравяме, е и те са личности :)
23 Авг 2016, 15:17
asdddwww написа:Локумът написа:Искаме децата ни да имат инернет култура а ние нямаме. Не знам къв идиот трябва да си да си пуснеш снимка на момичето в група с 20-30 000 човека. После се чудиш от къде кое ти е дошло на главата.

Малко са хората, които се замислят, по-голямата част правят всичко за лайкове..
И какво като съберат 5, 10, 20 лайка? Добиват усещането, че са много красиви, вървежни, интересни? Не го разбирам и аз това желание.
24 Авг 2016, 09:53
Това е начин да покажеш, че си интересен и харесван. Виц оценка. :) После говорим, че не ни е необходимо оценяване .. напротив. Това е едно от най-важните неща, които в момента са ни от значение. :)
24 Авг 2016, 12:05
Защо някой в интернет трябва да оценява децата ми или мен? Напълно ненужно и глупаво.
24 Авг 2016, 12:55
borkova написа:Защо някой в интернет трябва да оценява децата ми или мен? Напълно ненужно и глупаво.
Ми а, де ти кажи защо. :) защото това в момента е част от живота и е начин на общуване и споделяне.
24 Авг 2016, 15:45
Който се води по стадото, се съобразява с неговите "изисквания". Никой никого не задължава да пуска в интернет, въпрос на мислене и съзнание.
24 Авг 2016, 16:07
Много интересно завъртяхте разговора. АМа ся който се водел от стадото, ама кой има нужда да го оценяват, ама кой тва ама кой онова. :)
Ама вас ви питат КОЙ ОТ ВАС СЛАГА СНИМКИ В НЕТА. Точка. :) Аз слагам само на моята стена и на личните ми групи и прочие. Не слагам снимки на обществени места, не бих сложил и във форум, като този. Не ми дреме кой какво мисли, мен ме кефи, когато си получа лайка и някой забавен коментар.
25 Авг 2016, 09:19
Няма лошо в слагането на някакви снимки тук - там. Мен ме дразни, като някоя баба си снима внучката как прави питка и я плясне в група с 50 000 човека

Не знам с къв акъл ги праят тея неща.. Или майките, обясняват де живеят, в кой блок, щото примерно в тая група има активни 100 майки от цяла БГ. Ам а останалите 12 000 човека кви са никой не му дреме.

на моята жена категорично съм забранил качването на снимки на малкия на обществени места, на нейната стена да се радва там, може.
25 Авг 2016, 10:00
Аз на стената си имам малко лични снимки, колкото да не ми е съвсем беден профила

, какво остава в обществени групи да пускам и подобни!
25 Авг 2016, 11:11
red_eyes написа:Аз на стената си имам малко лични снимки, колкото да не ми е съвсем беден профила

, какво остава в обществени групи да пускам и подобни!
И аз чести попадам на такива снимки, или много деца, изобщо не ограничават профилите си, а са им обществени през цялото време.