Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
07 Сеп 2017, 11:32
Че не се и случва никак рядко, много хора са като отворена книга пред непознатите. Слагат свои снимки, на децата си,където ходят най-често и т.н. Не трябва да се правят такива публикации.
12 Сеп 2017, 15:23
Аз слагам постоянно, не се притеснявам, че някой ще ги види, ще ги вземе или нещо си, изобщо не ме притеснява това. В крайна сметка никой от нищо не е застрахован, може ли да треперим за всяко нещо>
12 Сеп 2017, 20:15
Абе ние да си гледаме децата и да си ги пазим, пък нека после да сме гледали много телевизия..
27 Фев 2018, 18:07
Все още нямам дете, но се надявам скоро да имам! Често мисля по този въпрос, Не съм привърженик да си публикувам ежедневно снимки на детето. Имах такава позната. Всеки ден си снимаше корема, когато беше бременна от всички ъгли. така хубаво да я видим. Голяма тъпотия! Не мисля изобщо дори и една снимка да си пусна на детето.
01 Мар 2018, 14:32
Правенето на профили на бебета, качването на безброй снимки на деца и споделянето на изключително подробна инфромация за ежеденвието на някое хлапе, е най-малко дразнещо. Честно казано, не ме интересува каква супа днес е яло вашето дете или кога е ходило до тоалетна. И не, не е необходимо да се качват 100 снимки от рождения му ден, защото детето ви
не е е най-прекрасното, сладкото или умно дете, което съществува, и колкото и да го парадирате, този факт няма да се промени. Това пълнене на социалните мрежи с безсмислени снимки на деца, само доказва ограничеността и нарцисизма на родителите.
Само чакам тези деца да пораснат и да съдят родителите си за това, че в интерент съществуват неприлични снимки на тях още от бебета.
08 Мар 2018, 17:31
По-рано редовно слагах, но от две години доста съм редуцирала постовете. Имам чувството, че като кача тяхна снимка и има-няма 2 дни и са болни или се случи нещо неприятно, свързано с тях. Може и да си внушавам, но вече много рядко качвам или се съгласявам да се отбележат.
08 Мар 2018, 17:39
Frac написа:По-рано редовно слагах, но от две години доста съм редуцирала постовете. Имам чувството, че като кача тяхна снимка и има-няма 2 дни и са болни или се случи нещо неприятно, свързано с тях. Може и да си внушавам, но вече много рядко качвам или се съгласявам да се отбележат.
Сигурно си внушаваш... доста е странно това.
08 Мар 2018, 17:48
по никаква причина не пускам снимки на детето си с разпознаваемо лице в фейсбук. мисля че има някъде нейни снимки с другите малчугани от градината, но там са в група и го преживявам.
Имам силни убеждения за това какви неща трябва да се мятат из мережата и какви не.
Има доста добри причини закона за закрила на детето да забранява разпространяване ан детски снимки без разрешение на родител и те предизвикват у мен скрупули от това буквално всеки да разполага с ухиленето лице на моята госпожица.
08 Мар 2018, 18:07
klara написа:Може би съм прекалено предпазлива, но не публикувам нови и нови снимки на семейството ми и мои лични. Не обичам да споделям лични неща в пространството. Предпочитам нищо да не покозвам. Не знае човек кой какво мисли и прави.