Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
21 Сеп 2016, 11:11
analizatorka написа:miron написа:Мрънкането си дразни да, подкрепям по-напред казаното. :) Дразня се също, че много често жените говорят излишно с приятелките си и лична информация се изнася извън къщи!
Това и за мъжете се отнася

, не само за жените. Стане скандал и нараненият, незавидимо дали мъжът или жената, задължително ще се оплаче на някой приятел/приятелка. Няма как да не споделиш, когато ти тежи нещо. Но поне да не е на всеки, който срещаш

.
Не съм много съгласна, мъжете почти никога не споделят с приятели, а жената ще е изпяла поне на 2-3 жени докато мъжът ѝ е в банята след скандала.
21 Сеп 2016, 12:58
Не знам какво ме дразни в мъжете, може би най-вече това, че са много лицемерни, понякога. И то това лицемерие излиза в дългогодишната връзка, разбираш, че не получаваш това, което си взел.
21 Сеп 2016, 13:19
Егоизмът на мъжете е пословичен и това е , което ме дразни много у тях. Не се интересуват как се чувства другия, липсата на съпричастие. Поне аз на такива съм попадала.
26 Сеп 2016, 15:41
pitanka написа:Егоизмът на мъжете е пословичен и това е , което ме дразни много у тях. Не се интересуват как се чувства другия, липсата на съпричастие. Поне аз на такива съм попадала.
наистина, много мъже си мислят, че само те са важните и техните жалания и мързел. Мен ме дразни това, че ни възприемат за слугини и всяко къщно задължение е за жените, въпреки че един мъж може успешно да се включи в голяма част от работата.
27 Сеп 2016, 10:19
S_Milenska написа:pitanka написа:Егоизмът на мъжете е пословичен и това е , което ме дразни много у тях. Не се интересуват как се чувства другия, липсата на съпричастие. Поне аз на такива съм попадала.
наистина, много мъже си мислят, че само те са важните и техните жалания и мързел. Мен ме дразни това, че ни възприемат за слугини и всяко къщно задължение е за жените, въпреки че един мъж може успешно да се включи в голяма част от работата.
Домакинската работа си е работа на жената, нали.. и ние самите израснахме с този пример и това продължаваме да показваме на нашите деца, но трябва да ги караме малко по малко да си чистят самите те, за да не ни псуват някой ден жените им.
27 Сеп 2016, 10:40
Много е странно - дразним се на нашите мъже, а като че ли залагаме като бъдеща бомба неща, които ще дразнят други жени след години

. Няма значение дали отглеждаш момче или момиче май, все нещо ще предизвика недоволство

.
20 Окт 2016, 10:27
dejavu написа:Много е странно - дразним се на нашите мъже, а като че ли залагаме като бъдеща бомба неща, които ще дразнят други жени след години

. Няма значение дали отглеждаш момче или момиче май, все нещо ще предизвика недоволство

.
Е то все те дразни нещо в друия, като живееш с някой все се намира за кво да ти лази по нервите..
20 Окт 2016, 12:44
Същност те са толкова еднакви с нас, че се опитват да ни вменят че ние сме кифли.
Мрънкат повече от нас, позират повече от нас, мързеливи са, суетят се, не решителни са в много ситуации. Най-лошото е, че не си го признават... Не искам да ги храня повече, за това ще се смиря и ще допълня от както свят светува истината е, че не можем един без друг.
За това призовавам към мир и любов! Достатъчно труден стана живота. От подкрепа, внимание и обич имаме нужда всички.
25 Окт 2016, 12:45
Винаги ще ни дразни с нещо другия, ако не ни дразни, как ще разбираме кое е хубаво и кое е добро :)
25 Окт 2016, 14:55
Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...