Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
23 Окт 2011, 13:49
Това явление се срещало все по-често при младите жени, които предпочитали да гладуват и вместо да ядат да пият. Така запазвали фигурата си и всяка вечер били в добро настроение и в центъра на купона. Според мен това е пълно безумие-пияни млади жени.
23 Окт 2011, 13:56
Много несериозно е това. Бива ли да рискуваш здравето, та и живота си?! Защото след като са консумирали алкохол, сядат зад волана иии... става страшно! Нали си спомняте насоро за случая, в който млада жена "паркира"колата си посреднощ на/във

Руски паметник?!
01 Окт 2013, 13:51
Е ама то това си е отдавна така, не зная някога да се е променяло в близките поне 10 години
02 Апр 2015, 11:46
Е това не мога да си го представя, че е нормално просто
03 Апр 2015, 16:58
Като бяхме млади момичетата наистина така правеха, вместо да ядат, само по едно малко и бяха на вихъра на вълната
06 Апр 2015, 15:35
Ако консумират бира, вероятно не усещат глад. И все пак е доста безперспективно. В един момент, колкото и да се залъгваш, ще припаднеш и туй то. После гледай купон в токсикологията.
06 Апр 2015, 16:30
Neven498 написа:Ако консумират бира, вероятно не усещат глад. И все пак е доста безперспективно. В един момент, колкото и да се залъгваш, ще припаднеш и туй то. После гледай купон в токсикологията.
Не е така, тя не само бирата наяжда, може и водка да пие и да не иска да яде
06 Апр 2015, 16:55
Neven498 написа:Ако консумират бира, вероятно не усещат глад. И все пак е доста безперспективно. В един момент, колкото и да се залъгваш, ще припаднеш и туй то. После гледай купон в токсикологията.

прав си купоните в токсикологията са най-забавни!

Но и аз съм така, да си призная, изпивам една бира и дори да съм умирала от глад ми минава, докато ако е твърд алкохол си освирепявам
06 Апр 2015, 17:01
Аз пък каквото и да пия не се наяждам, но ме хваща много по-бързо