30 Авг 2016, 14:48
30 Авг 2016, 14:54
30 Авг 2016, 15:55
30 Авг 2016, 15:56
30 Авг 2016, 16:35
30 Авг 2016, 17:27
Fancy написа:Доста може да се поиграе с рецептата. На вкус който както му допада е работата. Аз предпочитам тези , при които не бъркаш часове наред на огъня лютеницата. Някои я правят и с купено доматено пюре вместо с домати.
31 Авг 2016, 09:54
31 Авг 2016, 13:59
mimeto90 написа:Постоянно да ти се мотаят люспи не е работа, много го мразя това! Но има рецепти, при които не се вари лютеницата. Изсипва се нагорещено олио да зацвърчи сместа и се насипва в бурканите, които после се варят за няколко минути. Но в нашата къща предпочитаме да си бъркаме лютеничката на котлона, независимо колко време отнема. И после насипваме по бурканите и ги варим.
31 Авг 2016, 15:05
31 Авг 2016, 15:55
MGB написа:Аз се интересувам дали някой си е правил експерименти и е слагал в лютеницата например орехи или други нестандартни съставки? Или сме си традиционалисти в това отношение.