Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
22 Авг 2017, 15:55
kikimoraa написа:не желая да свалям файлове, затова ще ви попитам, според разбраното от коментарите/ Вие казвате, че вечерята е вредна, така ли? :) И защо трябва да се достига до атрофия - преумора на мускулите?
Кики Мора, не става дума за Преу Мора на мускулите. Чети тук внимателно защо е нужна У Мора на мускули.
- Прикачени файлове
-
- Лектини и здраве.rar
- (139.94 KiB) 189 пъти
23 Авг 2017, 16:10
Може ли да обясните вие самия как се храните за целия ден и какъв е начина ви на живот в това отношение?
24 Авг 2017, 13:31
skyfly написа:Може ли да обясните вие самия как се храните за целия ден и какъв е начина ви на живот в това отношение?
Обяснил съм тук:
http://forum.framar.bg/resources/file/6747Мога да добавя още положителни резултати, но нека всеки експериментатор ги открие сам за себе си. Досега всеки, който е опитал е във възторг.
24 Авг 2017, 13:35
АЗ НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ ВИЕ КАЗВАТЕ точно как и с какво се храните. Говори се общо, да вярно насочено в първо лице, но не пише "аз михаил се храня сутринта с това, на обяд пия вода на вечеря еди какво си", когато искате да прокарате някаква идея се предполага, че ще имате желанието да отговорите на въпросите на хората иначе е напълно безсмислено. И защо някой ще чете 12 страници, ако вие не сте го убедили поне малко в правотата си? Помислете добре как точно пропагандирате своите идеи.
24 Авг 2017, 14:57
Съгласна съм, като не желаете да отговаряте е ваш избор... но това не означава, че в този случай хората трябва да се вслушват в думите ви.
09 Сеп 2017, 17:56
Ето още информация защо трябва да дадеш вечерята на врага си:
- Прикачени файлове
-
- Синдром пропускливи черва.rar
- (83.95 KiB) 100 пъти
26 Сеп 2017, 10:53
Православните у нас "постят" като ядат постна храна. Тъкмо редуването на гладуване с ядене на блажна храна е здравословно. Постене означава отказване от всякаква храна.
- Прикачени файлове
-
- Постене с блажна храна.rar
- (72.8 KiB) 97 пъти
08 Окт 2017, 07:59
В тази статия, лечебното гладуване е наречено постене. В чужбина, понятията пост и постене (fast, fasting) означават въздържане от всякаква храна за определено време. Постещият не чувства глад докато тялото му се изхранва от тлъстините си.
- Прикачени файлове
-
- Многодневно постене.rar
- (86.73 KiB) 102 пъти
09 Окт 2017, 12:34
То и ние сме наясно с фастинга, но за мен има разлика между фастинг и постене, което се случва покрай религиозния пост.
30 Яну 2018, 12:43
След последната редакция на протокола за здравословен начин на живот, се появиха публикации с нова информация. Тя наложи да актуализирам протокола.