Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
08 Мар 2017, 17:08
и аз ги харесвам, има саи хубави и удобството при тях е, че не са тежки, няма опасност да се счупят, което е много важно, стават за носене навсякъде. Едно е да носиш бутилка са вода стъклена в раница на разходка, друго е да си с пластмасова. Просто трябва да се търси качество и да не се пестят пари и всъщност най-най-най-важното е да не се топли бутилката, да не се използва в микровълнова и да се мие редовно. Често съм забелязала, че като нещо се използва за това се смята, че няма нужда от миене, а само от допълване, не се връзва, нали?>
23 Мар 2017, 16:37
Колко струват?
23 Мар 2017, 16:59
Gold написа:Колко струват?

Около 15 мисля, че бяха, имам такава, но при друсане подлива през капачката.
23 Мар 2017, 17:01
Многократни здрави бутилки могат да се намерят и в спортните магазини.
24 Мар 2017, 14:27
Спортните не са лоши, само че не винаги са от хубави материали, трябва да се гледа на първо място маркировката и да не се очаква, че шише за 2 лева е многократно.
24 Мар 2017, 20:26
Аз намерих едни в джъмбо за 5 лева. Не са кой знае какво, но за пет лева добра работа и уж са номер 5 пластмасите.
02 Апр 2017, 09:31
Pipilota написа:Аз намерих едни в джъмбо за 5 лева. Не са кой знае какво, но за пет лева добра работа и уж са номер 5 пластмасите.
могат и такива да се намерят, уж добри. Аз винаги съм се чудила, как може едно шише да има такава голяма разлика и все пак да се води номер 5. Може би материалът е различен, въпреки че е безопасен.
13 Апр 2017, 15:58
От джъмбо и аз взех, ама моя така бързо я оправи, до сега не бях виждала бутилка да се пука в дъното и то от твърда пластмаса, ама явно можело!
14 Апр 2017, 11:52
rabotnata pchela написа:От джъмбо и аз взех, ама моя така бързо я оправи, до сега не бях виждала бутилка да се пука в дъното и то от твърда пластмаса, ама явно можело!

малките винаги са мноого способни! Аз едни намерих тип за чай, рекламират ги много тоя вариант, купих такива, не ги знам колко са здравословни, изглеждат добре и капачката им става за чашка.
14 Апр 2017, 12:04
Lollipop написа:rabotnata pchela написа:От джъмбо и аз взех, ама моя така бързо я оправи, до сега не бях виждала бутилка да се пука в дъното и то от твърда пластмаса, ама явно можело!

малките винаги са мноого способни! Аз едни намерих тип за чай, рекламират ги много тоя вариант, купих такива, не ги знам колко са здравословни, изглеждат добре и капачката им става за чашка.
Сещам се за тях, от къде си взе, търсих и не открих?