Секс по време на обедната почивка?

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот отчаяна » 27 Сеп 2016, 15:46

Без да искам, станах неволен участник в една тайна и сега не ме свърта на едно място. Видях двама колеги през обедната почивка да се запътват към един хотел. Толкова се стъписах и изненадах, защото в офиса не личат никакви признаци и с нищо не са показали, че има нещо такова между тях. Не съм от клюкарките, където ще тръгнат да разправят на ляво и на дясно какво съм видяла, но сега като ги видя, все за това се сещам. Сега си обяснявам защо след обедната почивка колежката свети и изглежда свежа и приятно отпусната :wink: . Честно да си призная, малко завиждам. Не че оправдавам такава постъпка, но като изключим този факт, това е добър начин да свалиш напрежението от работата и да заредиш батериите. Замислих се дали аз бих направила нещо подобно и не мога да си отговоря :lol: . Попадали ли сте в такава ситуация? Ако ви се отвори възможност, ще се възползвате ли през обедната почивка за едно бързо? Или не харесвате претупаните работи? Има ли чар в секса по време на обедната почивка? Чувала съм и за такива групички, които си организират по график такива посещения. Как ви звучи :?: :!:
отчаяна
 
Мнения: 92
Регистриран на: 25 Авг 2016, 13:49

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Mon_ton » 27 Сеп 2016, 15:50

Не знам, може би бих се възползвала веднъж-дваж, разбира се с моята половинка, не бих изневерила, само за да падне напрежението от работата ми. :roll: Ако ми е удобна работата да отскоча до нас бих се позабавлявала. :) А ти от друга страна в тая ситуация, може да не си разбрала правилно. :wink:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Innocent to Badass » 27 Сеп 2016, 16:48

Аз не виждам какво лошо има. Нали е по време на почивката, а не през работно време? :grin: Ако имаш възможност, защо да не го направиш? Аз бих. :wink:

Даже е много изискано от тяхна страна да ходят на хотел. Някои биха го направили дори на място, където всичките им колеги също ходят. :grin: Да са живи и здрави, щом имат възможност и го правят. Ние можем да им завиждаме благородно докато не ни се отвори възможност и на нас. :lol:
Аватар
Innocent to Badass
 
Мнения: 6
Регистриран на: 16 Юли 2016, 16:59

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот klara » 27 Сеп 2016, 17:34

Видите хора да влизат в хотел и веднага си правите изводи! :lol: Може да няма нищо общо с това, което си мислите. Колкото до правенето на секс през обедната почивка, голяма хамалогия ми изглежда. За един час може ли човек да се отпусне чак толкова? Мен самото бързане ще ме напрегне и измори.
klara
 
Мнения: 530
Регистриран на: 18 Яну 2016, 16:51

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот roksana » 28 Сеп 2016, 09:55

Аз веднъж получих такова предложение и останах като втрещена :lol: . Не от самото предложение, а от човека, който го направи. Нямам нищо против подобни игри и забавления, но някак си се почувствах като инструмент за евтино забавление, което не ми хареса.
roksana
 
Мнения: 504
Регистриран на: 18 Яну 2016, 15:50

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Elica » 28 Сеп 2016, 10:16

roksana написа:Аз веднъж получих такова предложение и останах като втрещена :lol: . Не от самото предложение, а от човека, който го направи. Нямам нищо против подобни игри и забавления, но някак си се почувствах като инструмент за евтино забавление, което не ми хареса.

+++Особено, ако не е от човека, който ти е партньор,а от някой случаен,... ако получа такова предложение от гаджето ми би ми се сторило много закачливо и бих се включила, но ако е предложение, просто за да презаредим до края на работния ден,... не мерси.
Аватар
Elica
 
Мнения: 1721
Регистриран на: 26 Ное 2014, 09:37

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Anka » 28 Сеп 2016, 11:17

Правила съм го :oops: на мен ми действа изморително обаче, след секс не се чувствам препълнена с енергия, а ми се иска да се гушна, а не да бързам за работа. :)
Аватар
Anka
 
Мнения: 1415
Регистриран на: 25 Ное 2014, 13:25

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Ваня Стойчева » 28 Сеп 2016, 12:35

На младини ми се е случвало, все пак мъжът ми ми беше шеф, бяхме малко като от филм през един период. Адреналинът е толкова много, да не те хванат, че после няма как да си изморен или без сили, защото си много "надрусан" от преживяното. :wink: Въпреки проблемите от миналата година с тоталния отказ от секс, точно с обедно забавление на работа успяхме да върнем плама между нас, така че ако имате с кого и имате възможност, направете го.Много приятно преживяване, което наелектризира и ни кара да се чувстваме много по-живи след това. Всяко преживяване, което е забранено дава много адреналин, затова и твоята колежка изглежда добре след това. :razz:
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Galina.bg » 28 Сеп 2016, 13:49

Абе, вие какви хора сте? Позабавлявали са се, какво сега ще слухтите и ще ги следите какво правят. Все едно вие само вечер правите секс, със законния съпруг, без своеволия :)
Galina.bg
 
Мнения: 39
Регистриран на: 20 Юни 2014, 15:14

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Локумът » 28 Сеп 2016, 15:25

Galina.bg написа:Абе, вие какви хора сте? Позабавлявали са се, какво сега ще слухтите и ще ги следите какво правят. Все едно вие само вечер правите секс, със законния съпруг, без своеволия :)

Е, то трябва да се знае, кой какво.. :mrgreen: Аз правя секс само със законната съпруга, че ако разбере ще си мечтая да бях гол в затвор... :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron