M.Tasheva написа:Свинсата мас има по-висока температура на загряване от маслото. Като започне да "пуши" мазнината, тя става вредна и канцерогенна и затова е важна температурата, при която се нагрява. Не знам тази свинска мас, която се продава в магазините, дали й се добавя нещо, но в маслото със сигурност съвременното производсто е добавило.
Kremiliya написа:M.Tasheva написа:Свинсата мас има по-висока температура на загряване от маслото. Като започне да "пуши" мазнината, тя става вредна и канцерогенна и затова е важна температурата, при която се нагрява. Не знам тази свинска мас, която се продава в магазините, дали й се добавя нещо, но в маслото със сигурност съвременното производсто е добавило.
Мисля, че много лесно слагаме определения като "канцерогенен" на всичко. Както бях прочела, сложи парче джинджифил да неутрализира канцерогенния ефект.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта