Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
13 Окт 2016, 12:38
Препоръчаха ми да започна да приготвям гърдите си за кърменето, като се мажа с подобен крем за кърмачки.

Не съм сигурна, кой от двата да избера, иска ми се да разбера повече вие кой бихте ми препоръчали, за да подготвя гърдите си за този толкова специален момент, който очаквам с нетърпение.
Лансинох има предимство, че не е необходимо да се мие преди да се храни бебето, но това не е достатъчна силна причина да го предпочета пред Гармастан.
Ако сте използвали някой от продуктите, ще се радвам на мнение!
13 Окт 2016, 15:04
Аз бих избрала Лансинох, защото има и по-широко действие. Ще мажа и беба, като се протърка от пелените.
13 Окт 2016, 15:07
Сестра ми почна 2 месеца преди раждането да се маже с гармастан и не е имала никакви проблеми с кърменето, така че давай смело и който и продукт да избереш ще останеш доволна. Май Лансинох няма такъв вид превенция както Гармастана.
13 Окт 2016, 15:45
Според описанието разбирам, че Гармастан може да се ползва преди да започне кърменето,а Лансинох вече при кърмене.
13 Окт 2016, 17:02
Гармастанът май е по- подходящ, когато вече си родила и кърмиш, поне така си мисля. Ако ползваш него, преди да кърмиш си измии зърната. По-добре да не попада в устата на бебето.
14 Окт 2016, 09:27
red_eyes написа:Гармастанът май е по- подходящ, когато вече си родила и кърмиш, поне така си мисля. Ако ползваш него, преди да кърмиш си измии зърната. По-добре да не попада в устата на бебето.
След като вече е родила и кърми, по-добре е Лансинох, точно заради удобството да не се мие, а направо може да даде на бебето да яде, което е облекчение навън, или в някакви по-трудни ситуации. А Гармастана е добре още преди раждането да се почне, дори 2 месеца преди термина и раждането може да се прилага, което е желателно.
14 Окт 2016, 10:00
Защо е необходимо още преди раждането да се мажат зърната? Нали още не се кърми и няма опасност от ранички или нещо подобно?
14 Окт 2016, 12:06
Идеята е уж да загрубеят зърната и да не са толкова чувствителни. Но до колкото знам, не при всяка жена има резултат, някои след мазане са доволни, други не, трети се мажат само при нужда и получават подобрение, други имат много болезнени рагади, които не се повлияват и от мазане. Като цяло сякаш е добре да се пробва, дори и само да знаеш, че си направиш всичко необходимо.
18 Дек 2018, 16:33
Аз съм ползвала и двете. И двете имаха ефект, но Лансиноха е без отмиване, което не е за пренебрегване!
20 Фев 2019, 11:45
Категорично Лансинох - не се отмива и може да кърмите спокойно.