Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
14 Ное 2016, 17:09
Ginger написа:puhcheto написа:Не пия такива работи, а и рядко ми се случва да имам такива проблеми. Не мисля, че си правим услуга като приемаме лекарства за най-малкото неразположение. Чудя се дали може постоянно да се пие Еспумизана, няма ли да спре да действа в един момент?
Е, то не се пие постоянно, само когато имаш неразположение. Едва ли всеки ден се ядат храни, които образуват газове или киселини или всеки ден преяждаш.
Има и такива, които редовно си преяждат и все се оплакват от стомах. Няма как да стане да изяждаш по две чинии ядене и покрай тях още три-четири работи и после да се чудиш защо имаш проблеми. Еспумизанът няма да ги реши, друго е.
15 Ное 2016, 15:24
Преяждането няма общо с приема на Еспумиизан и той дори няма да помогне, за преяждане са по-подходящи Мезим форте, отколкото Еспумизан. Еспумизанът е за газове, а дали ще си изял една чиния със зеле или 3, то все може да имаш газове, несвързани с количеството.
08 Яну 2017, 15:42
При мен положението напоследък е такова че не се чъвствам подут, но имам газове. Еспумизана ще свърши лу работа?
08 Яну 2017, 16:18
Локуме пия точно в такива случаи след като съм бяло брашно или ксртофи на другия ден мога да взривя планета. Еспумизана помага и се пие лесно.
09 Яну 2017, 15:41
Аз го пия, когато ям боб, леща, изобщо варива. Много ги обичам, но ме надуват страшно.
12 Яну 2017, 14:41
Газовете така или иначе ще излязат, защо трябва да се пият лекарства за това нещо. Разбирам да има болки, но подуването от газове не е ли временно. Поне при мен е така.
12 Яну 2017, 15:14
Пия Еспумизан, когато прекаля със зелената салата или бобовите растения и се усетя подута. Много съм доволна и за всеки случай имам и вкъщи, и на работа.
13 Яну 2017, 10:57
Бобовите ясно, но на мен зелените салати не ми действат така. Защо да надуват те?
23 Фев 2017, 14:39
Аз напоследък взех да пия, когато се чувствам по-тежко, или ако имам някакво странно усещане - хем да съм гладна, хем не. :) тогава като изпия един еспумизан ми минава.