Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
28 Мар 2018, 14:16
Много хитро, наистина! Нямам опит с пътуването със самолети, но би ми било полезно как се пътува с деца и кое е важното винаги да имаме в себе си!
28 Мар 2018, 16:23
Ще ни бъде ползено, точно ми предстои първото ми пътуване със самолет, а не знам нищо за багажа. Ще бъда само с ръчен, как определяте килограмите, които е?
02 Юни 2018, 21:46
Ние миналата година бяхме на хотел в Приморско и всичко беше много хубаво.. Отидохме за 4 нощувки в хотел престиж сити 2 , намерихме офертата от тук
https://hoteli-primorsko.pochivka.bg/ офертата не беше за изпускане ,събрахме се и решихме, че трябва да си направим едно незабравимо приключение.. Взехме си нужните неща за плаж и като цяло нямахме много багаж, мисля че това също се отрази на изживяването там

Това лято мислим да повторим пак там :)
31 Окт 2018, 11:26
Много ни е любим и обикаляме разни незнайни селца с удоволствие. Така е като нямаме къщи по селата и бабите и дядовците ни вече не са сред живите.
По селата всичко е неподправено, хората - сърдечни, храната - типична за региона. Научават се толкова неща и успяваш да забавиш темпото поне за малко.
02 Ное 2018, 17:37
За ден, два става, но като цяло не съм фенка на селкия туризъм. Не знам не го разбирам, не е моето разбиране ан туризъм като цяло :)
02 Ное 2018, 17:42
Нито аз, нито моето семейство сме привърженици на този вид туризъм. Хич не ми е интересно да се захласвам по вехти къщи и разни други неща дето отдавна им е минало времето. За 1 ден може и да идем, но за повече и дума не може да става.
06 Ное 2018, 11:45
Не е моето нещо. Може би защото си имаме вила на село и не бих дала пари за нещо подобно.
Предпочитам местенце, където да си поглезя душата - басейн, масаж, някоя спа процедура. Веднъж годишно дори да е, но да се размажа от релакс и разкрасяващи процедури
10 Дек 2018, 15:43
Прекрасно е, ако човек иска да почива наистина. Няма лудница, няма много места да си харчиш парите. Тишина, релакс и добри хора.
05 Мар 2019, 15:31
Приятно ми е, но в рамките на деня. За повече съм сигурна, че ще полудея на такова място.
07 Мар 2019, 11:12
Много обичам да скиторя така по селцета. Затънтени, различни, чисти...Там се докосвам до природата и после се прибирам напълно презаредена. Друг е въздуха, други са хората. Тясно свързани със земята, по която ходим.