24 Окт 2016, 14:06
24 Окт 2016, 14:54
24 Окт 2016, 15:01
Petq.pet написа:Правила съм кекс с плодове от компот или със сладко от череши, но с пресни плодове не съм пробвала. Сигурно е по-сложно, защото пускат вода и може да остане недопечено около тях или да е длеткаво.
24 Окт 2016, 22:01
25 Окт 2016, 10:08
irka написа:Имам една рецепта именно с пресни плодове. 2 яйца, 1 чаша кисело мляко, половин чаша олио, 2 чаши брашно и бакпулвер. Бърка се и излива в тавичка. отгоре се нареждат плодове, които има налице - ягоди, круши или каквито има. Те леко потъват и така става още по-интересно. Пече се на 200 градуса. Няма недопечено около плодовете, всичко си става идеално.
25 Окт 2016, 10:38
27 Окт 2016, 14:53
28 Окт 2016, 14:18
svetlozara написа:Каква може да е причината, че кекса ми стана много сух, вчера правих и направо е като хляб. Дали не прекалих с брашното? Сложих вътре дори парченца ябълка и стана хем текляв, хем сух.
03 Ное 2016, 21:37
07 Ное 2016, 15:36