Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
10 Ное 2016, 18:04
Аз го правя на туршия. Нали знаете царската? Понякога вместо карфиол слагам от него, а понякога заедно с карфиола, чушките и морковите и алабаш. Става супер.
17 Ное 2016, 12:12
Да, пак си е хрупкав, но допълнително овкусен и става страхотия

!
23 Ное 2016, 15:36
Не съм виждала, да не говорим за опитвала, алабаш в туршия. На салатка си го правя или го режа на филиики, посолявам го и така си го хрупам.
23 Ное 2016, 17:04
Печен става много готин, или направен на скара, паниран също е як. Изобщо може да се прави с него всичко, което ви дойде на ума.
28 Ное 2016, 16:37
Паниран май ще е много вкусно, имам вкъщи и довечера като се прибера ще опитам

. Алабашът повече го харесвам от ряпата.
02 Дек 2016, 15:41
Сокът от алабаш помага при възпаления на венците и устната кухина.
02 Дек 2016, 16:38
Грохот написа:Сокът от алабаш помага при възпаления на венците и устната кухина.
Как се прави сокът и как се прилага лечението с него?
14 Мар 2017, 14:55
Не ми е идвало на ум да си направя сок от алабаш, но в комбинация с други неща, може и да е вкусен. Иначе аз го слагам в супи, гювеч, когато пека зеленчуци, дори съм си го пържила като картофки.
21 Мар 2017, 15:28
На пюре на мен ми харесва, сварено и смачкано и с няколко запържени парченца в допълнение, с лимон и моркови става много вкусно, или поне на мен ми е вкусно.
21 Мар 2017, 17:00
на мен ми е много странен на вкус, какви подправки му слагате/
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.