Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
22 Ное 2016, 15:23
И аз знам, че след хранене не трябва да се пие вода, а преди ядене било нормалното и препоръчителното. Е хубаво, но като не ми се получава,... имам ли избор.
22 Ное 2016, 15:31
Никога след хранене, или евентуално след като се пие тя трябва да е по-топла, проблемът е, че може да се втвърдят мазнините, а с топлата вода няма такава опасност. По време на ядене не пия вода, защото това ме кара да спра да изпитвам чувство за ситост и да продължа да ям, което автоматически ми дава възможност да изям още повече.
28 Ное 2016, 15:23
На обяд като ям таратор или супа това счита ли се за вредно, нали пак е вода? Не спазвам такива работи

.
28 Ное 2016, 16:37
Lyomi написа:На обяд като ям таратор или супа това счита ли се за вредно, нали пак е вода? Не спазвам такива работи

.
разбира се, всеки има право да прави каквото си иска. За пиенето на вода по време и след хранене се говори и знае много, другото вече е избор.
29 Ное 2016, 10:22
Супата ми замества на мен пиенето на вода. Обичам да е топличка, да ми стопли стомаха

. И после манджата. След това не пия вида доста време.
14 Дек 2016, 11:21
Здравейте!
Организмът е най-добрият индикатор и сигнализира, когато има нужда от нещо. Известно е, че сутрин, на гладно чаша топла вода има прочистващ ефект. Теории всякакви, но природата си знае работата, слушайте себе си!
14 Дек 2016, 11:44
И аз действам на този принцип, не се съобразявам с експертни постулати или мнения.
29 Дек 2016, 00:58
Май някой се шегува в този форум. Кой задава тези въпроси?!

Много ясно, че се пие една чаша вода, затоплена полвин час преди храна. Пие се и през останалото време, но не по-малко от 1 час след храна. Пиенето на вода по време на храна не е препоръчително!
29 Дек 2016, 09:37
Тиамат написа:Май някой се шегува в този форум. Кой задава тези въпроси?!

Много ясно, че се пие една чаша вода, затоплена полвин час преди храна. Пие се и през останалото време, но не по-малко от 1 час след храна. Пиенето на вода по време на храна не е препоръчително!
Как така затоплена?! аз си пия нормална вода - от чешмата, не си я затоплям.
29 Дек 2016, 10:00
Тиамат написа:Май някой се шегува в този форум. Кой задава тези въпроси?!

Защо да не е препоръчително, какво ще стане? Не съм усетила да ми създава проблеми.