Правила на форума
Добави отговор

Разведени жени - как се отнасят мъжете към вас?

24 Ное 2016, 12:15

Напоследък, в тази по-зряла възраст, като се запознавам с различни мъже, а и не само обкръжението ми от мъже забелязвам, че се държи малко по-настоятелно към мен, което ме учудва. вярно, че не съм стара жена, разведена съм от 10 години, имам син на 15, а аз самата родих много рано и сега съм на 36. Като цяло има още нещо в мен, но тази мания на мъжете ме плаши. Постоянно флиртуват и то много грубо и настоятелно, държат се сякаш ще направя всичко, за да си легна с тях, едва ли не - аз си умирам за секс и те са там да ме спасят. :shock: Нямате си идея колко е унизително и неприятно постоянно да ти говорят за секс и то много арогантно и в прав текст, какви ли не предложения съм получавала, само защото съм разведена. Хората, явно смятат, че като си разведена, значи си загоряла и чакаш с нетърпение всеки глупак да ти предложи секс. :mad: Вие имате ли проблем с мераклиите, когато сте разведени!?!

Re: Разведени жени - как се отнасят мъжете към вас?

24 Ное 2016, 13:10

Аз не съм разведена, но наистина сякаш има такова отношение към разведените жени и винаги гледат на тях като жени, които са готови веднага да скочат в леглото. Правя си изводите от мъже, които съм чувала да коментират разведени.

24 Ное 2016, 14:43

Не се учудвам! моя позната след като се разведе, нейният КУМ я заплашваше, че трябва да прави секс с него, иначе... нещо си , не помня ултиматума, но бях потресена от това нещо! :shock:

24 Ное 2016, 14:53

Аз съм разведена и не бих казала, че съм имала чак такива проблеми. Зависи от средата и хората, сред които се движи жената, от това дали излиза много. Ако общува с малко и избрани хора, няма да има толкова неприлични предложения. Но определено им светва лампичка на мъжете като разберат, че си свободна. Явно им е заложено :mrgreen: .

24 Ное 2016, 17:03

Явно си мислят, че са ударили кьоравото един вид. :roll: Доста повърхностно мислене от тяхна страна.

24 Ное 2016, 22:07

По-свободно се държат мъжете сякаш с разведена жена. Но и не са много съгласни да се обвързват, ако тя има дете. Не горят от желание да гледат чуждо.

25 Ное 2016, 11:47

mamina написа:По-свободно се държат мъжете сякаш с разведена жена. Но и не са много съгласни да се обвързват, ако тя има дете. Не горят от желание да гледат чуждо.

Е, то не става въпрос за обвързване, те търсят сигурен секс един вид.

25 Ное 2016, 12:11

Имам приятелка, която не живее с мъжа си, но нямат официален развод. Казва ми, че определено поканите й за срещи и за по кафе са се увеличили, което си е скрит намек според мен. Но няма значение дали си омъжена или не, мъжете винаги пробват.

25 Ное 2016, 13:41

Е, хайде сега, глупости, ако си омъжена, с теб нима си позволяват да бъдат по-приволни?! Но като знаят, че е разделена с мъжа си, то е същото както и при развода, все не си с него. На мен са ми омръзнали тези подмятания и намеци, постоянно някой се държи с мен, сякаш ей сега ще му скоча в кревата. Не знам що са такива олигофрени тея мъже!

25 Ное 2016, 18:32

Вануша така е с разведените жени за съжаление. Като се разведох доста по възрастни от мен жени ме предупредиха за това отношение. И въпреки, че дори нямам социален живот, не излизам никъде по развлечения, те ми се натрапват в работата или по интернет. Наистина е противно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3