Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
04 Яну 2017, 18:14
За имунната система
04 Яну 2017, 18:53
http://borovprashec.com/Products някой ако е поръчал от тука моля да си сподели мнението за този продукт ?
05 Яну 2017, 18:25
Някой знае ли дали помага при вече проявени симптоми на грип или настинка, че нещо май ме втриса, а не искам да се тъпча с лекарства? :(
06 Яну 2017, 11:04
Сигурно преди това за подсилване на имунната система ще има повече полза, при проявени симптоми на разболяване едва ли ще има ефект. Аз бих го вземала, ако помага по-леко да мине болестта, пак е нещо.
06 Яну 2017, 12:07
То нали не е лекарство, така че сигурно няма да те излекува, ако вече си се разболяла. Но ще ти помогне да оздравееш бързо и да не те хваща пак. Вирусите ходят по отслабените организми, така че не е излишно да го засилиш.
06 Яну 2017, 13:57
Gorica23 написа:Някой знае ли дали помага при вече проявени симптоми на грип или настинка, че нещо май ме втриса, а не искам да се тъпча с лекарства? :(
като всеки имуностимулатор, ще ти помогне, но всичко зависи от собствения ти имунитет.
09 Яну 2017, 11:02
Gorica23, мисля, че само може ти е от полза да заздрави организма. или както казва MGB , ако си вече си се простудила, да го понесеш по-леко.
с тази вълна грип всички трябва да взимаме мерки да поддържаме имунитета. ако може въобще да не ни хваща, най-добре.
09 Яну 2017, 14:49
За да не ни хваща повечко природни стимуланти, хубава храна и спорт. Няма друг начин. Малко са тези, които имат много силен организъм по наследство.
09 Яну 2017, 17:39
Тазгодишния грип е толкова гаден, че не се е разболял този, който не го е срещнал. В офиса дойде болен куриер и се изпонатръшкахме всички.
Взехме боровия прашец да го взима милото, той по чудо не се тръшна, на мен антибиотика не ми се размина.
10 Яну 2017, 10:09
Защо не го пи и ти

? Може би и на теб щеше да ти се размине. Можеш ли да кажеш, че боровият прашец е помогнал на него?