Боров прашец - с множество ползи за здравето

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Боров прашец - с множество ползи за здравето

Мнениеот Gold » 10 Яну 2017, 12:01

Gorica23 много кофти, че си стигнала до антибиотик. Но щом сте го взели вече, пий и ти от боровия прашец, за да се пребориш по-бързо и да не те ловят повече вируси. То не само в офис, ами и по градския транспорт, по супермаркети- където има много хора на куп, лесно се предават в този сезон.
Gold

Мнениеот Gold » 04 Яну 2017, 17:10

YalchinAhmedov написа:Здравейте от къде мога да си го поръчам?

А ти за кое от нещата искаш да го пиеш?
Gold

Мнениеот Gold » 20 Дек 2016, 12:15

Има толкова много неща дето са за имунна система и други, които са с други ползи. То за всичко няма как да знае човек, преди да пробва.
В случая ми звучи добре, че има общо въздействие. Според вас, колко време трябва да се пие такава добавка, за да усетиш ефект?
Gold

Мнениеот Gold » 14 Дек 2016, 15:44

Тези, които имат непоносимост към прашеца, е заради ензимите, от пчелата, която го събира, а не заради самия прашец. Така че има логика с боровия да няма такъв проблем.

Ginger , ама аз чета за таблетки. За тях пише на гладно преди хранене с топла вода, по 2-3 пъти на ден.
Gold

Мнениеот Gold » 12 Дек 2016, 16:47

Ginger Гледам го линка, ама виждам само за хапчета и че се пие на гладен стомах http://borovprashec.com/pages/priem Ти къде го видя това за смутитата?
Gold

Мнениеот Gold » 09 Дек 2016, 17:15

Въпрос към тези, които го пиете или сте го пили . Различна ли е дозировката според целта, за която се взима? Щом е от полза за толкова неща, може би има разлика?

Lyomi, нали не ни се налага сами да го събираме :smile: за щастие можем наготово да го получаваме.
Gold

Мнениеот Gold » 02 Дек 2016, 15:25

Нали по-горе стана дума, че съдържал още повече биокомпоненти от пчелния. На мен това ми направи впечатление, понеже съм си взимала пчелен зимата за засилване. Между другото, пчелният нали е продукт от прашеца, който пчелите събират от растенията. Значи боровият също е вид такъв прашец?
Gold

Мнениеот Gold » 30 Ное 2016, 18:36

Ако боровия прашец е традиционно за китайската медици, значи със сигурност е добро за имунната система. Нали казват, че от там тръгват всички еликсири.

Анализаторке, ти си го пила на прах ли?
Gold

Мнениеот Gold » 29 Ное 2016, 19:12

Принципно е добре да се взимат добавки в този сезон за да се подсили организма. Дай малко повече информация, стана ми интересно, че съдържа толкова много био съставки. Аз доста тренирам и имам нужда да си набавям енергия, а януари задължително ми пада имунитета.
Gold

Мнениеот Ginger » 12 Дек 2016, 17:49

Gold написа:Ginger Гледам го линка, ама виждам само за хапчета и че се пие на гладен стомах http://borovprashec.com/pages/priem Ти къде го видя това за смутитата?

http://borovprashec.net/sastav-priem/ - най-отдолу пише
Ginger

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти