Fancy написа:Прашецът ли да е с разбита клетъчна мембрана? Това какво означава, че прашецът се обработва по някакъв начин и не е напълно натурален?
В тази статия можете да прочетете интересна информация по темата:
http://prashec.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0 ... %BD%D0%BE/fairy написа:Verka_N написа:Боровият прашец е супер, аз вече трета зима го премам и да боледувам много рядко. Слагам го сутрин по две лъжички или във водата или в овесенте ядки.
Пробвайте..
Усещаш ли нещо на вкус, може ли навсякъде да се сложи?
Това което се усеща е сладост :) Ако усещате нагарчане, това означава, че организмът има нужда от пречистване. Когато се изчисти, се усеща само сладостта. Аз го ям с всичко - в мляко, в мюсли, с мед, с всичко, което обичате можете да го комбинирате.
Бъдете здрави и щастливи!