Как храните и съхранявате връзката си?

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот Malina » 08 Дек 2016, 17:19

С моят мъж усещам, че изпадаме в някаква дупка. Не искам да ми обяснявате, че трябва да направя нещо, че не трябва да ходя с анцуг и разрошена коса, че трябва да си сложа силикон, подобрения и такива неща. Не това е нещото, което търся като съвет, сигурна съм, че не всичко във връзката се върти около това, да бъдем секси. Интересува ме практически как се грижите за любовта си, какво правите, освен да изглеждате добре, мили жестове, нещо, което е впечатлило вас или половинката ви? :?:
Надявам се на добри идеи, които наистина биха помогнали на една хубава връзка да събуди отново пламъка. :heartbeating:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот PasDeDeux » 08 Дек 2016, 18:24

Моят мъж винаги ме е обвинявал, че не му се обаждам, не му пиша бележки /голям романтик излезе, какво да го правя :razz: / и сега съм си взела поука и всяка сутрин по вайбъра му пращам поздравчета за добро утро и закачки. Какво да ти кажа, грейна човека! Значи и това е нужно! Мислех го за лиготии, но и на мен почна да ми става приятно :oops: .
PasDeDeux
 
Мнения: 423
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:53

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот lini_leni » 09 Дек 2016, 10:04

Ние с моя приятел не обичаме еднообразието и все си намираме причина да тръгнем нанякъде. Събота и неделя запрашим нанякъде, ходим на кино или театър, защото не сме много по заведенията. И така се чувстваме добре и ни е приятно. Други двойки като наши познати щуреят по дискотеките един - два пъти в месеца. Кой каквото му харесва. :smile: Разнообразието си е голяма работа :wink: .
lini_leni
 
Мнения: 491
Регистриран на: 27 Сеп 2013, 12:03

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот Pipilota » 09 Дек 2016, 11:18

Вкусни вечери, романтични екскуризии, забавления, приятни занимания, мъжете се разтапят,когато децата им им кажат нещо мило така че може да използваш и малката. :)
Сега идва Коледа, можеш да му подариш нещо, което знаеш, че със сигурност ще му хареса, моят мъж е луд фен рибар, организирала съм му едно приятно занимание напролет с неговата дружинка, за което той даже не знае. :) Сега ще получи изненада нещо като пропуск за събитието и със сигурност ще с езарадва много! Така че всичко,което знаеш, че му е страст, можеш да го използваш.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот Ваня Стойчева » 09 Дек 2016, 11:51

След толкова години зад гърба си се научих, че не трябва да остава нищо недоизказано, ако искаш семейството ти да е щастливо. Не трябва да има тайни и подобни неща, всичко трябва да се казва в прав текст, без да го отлагате за утре. Това ще ви помогне да не събирате лоши чувства един към друг, които в един момент просто експлодират.
Макар и да е трудно и да не ти се вижда като романтичен начин да поддържаш любовта, това в дългосрочен план ще тидонесе само плюсове. Когато не си лягаш скарана с половинката, прощаваш, всичко се забравя. Мъжете също съм забелязала, че обичат да закрилят жена си и да й бъдат от полза, така че се глези и го оставяй да ти помага и той също да се чувства полезен. Не забравяй всеки ден по сто пъти на ден да целуваш мъжа си и да му казваш, че го обичаш, но го казвай убедително, дори и да ти идва да го убиеш в момента. :grin:
А за подаръците и подобни неща, винаги можеш да измислиш нещо приятно, всеки мъж би се зарадвал на романтичен уикенд, в който ще сте само двамата.
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот Lili_pili » 09 Дек 2016, 14:03

За всяко нещо си трябват пари, не можеш да осигуряваш и уреждаш неща без пари, няма какво да се лъжем. На романтичен уикенд с 20 лева не се ходи, затовам ного хора могат да си търсят варианти вкъщи да синаправят хубавото пък и с малко дете.. какво още повечеможе да се иска..
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili
 
Мнения: 923
Регистриран на: 09 Яну 2015, 09:56

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот Локумът » 09 Дек 2016, 15:09

Секс бе момичета, секс, с тва се съхранява връзка, не с целувки като втори братовчеди. :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот qwerryyy » 09 Дек 2016, 15:42

Локумът написа:Секс бе момичета, секс, с тва се съхранява връзка, не с целувки като втори братовчеди. :mrgreen:

казано накратко, това си е най-важното и според мен. Май жените забравят за секса, когато станат майки..
Аватар
qwerryyy
 
Мнения: 1134
Регистриран на: 24 Фев 2015, 21:03

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот MGB » 09 Дек 2016, 15:46

Ваня Стойчева написа:След толкова години зад гърба си се научих, че не трябва да остава нищо недоизказано, ако искаш семейството ти да е щастливо. Не трябва да има тайни и подобни неща, всичко трябва да се казва в прав текст, без да го отлагате за утре. Това ще ви помогне да не събирате лоши чувства един към друг, които в един момент просто експлодират.
Макар и да е трудно и да не ти се вижда като романтичен начин да поддържаш любовта, това в дългосрочен план ще тидонесе само плюсове.


:goodpost: С две ръце съм за това. Бих добавила и това, че е най-добре всеки да си казва какво не му харесва, но не със заядлив и сърдит тон, а просто да се обсъждат. Постигне ли се това, няма какво да разруши връзката.
MGB
 
Мнения: 438
Регистриран на: 09 Апр 2014, 14:24

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

Мнениеот kalinka-kuku » 09 Дек 2016, 16:32

Искреността наистина върши работа, но когато си трябва нещо интимно и романтично, то не се търси разговор и нещо подобно. Всеки ще има нужда и от малко побутване и малко случки. Вярно, че това е много, многоо важно да си искрен, за да остарееш с някой, но си трябва и тръпка.
Аватар
kalinka-kuku
 
Мнения: 1189
Регистриран на: 20 Мар 2015, 15:25

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта