Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот Andrey » 12 Дек 2016, 17:22

Напоследък нещо се случва, може би заради по-редките сексуален живот, който водя, но много бързо свършвам. Дойде ли вземе за забавления, 2-3 пъти вътре вън и съм готов.
Колкото и да ме е срам да го кажа това, явно имам проблем. Забелязал съм, че втория път след това, когато го правим (след 10-15 минути) издържам по-дълго. Причината може ли да е в намалелия секс? Правим го много рядко, сега покрай детето, може би около 1 пъти месечно и определено бързо стигам до края.
Как мога да увелича продължителността и ако правя по-често секс това би ли помогнало или трябва да търся виагра вече? :mrgreen:
Аватар
Andrey
 
Мнения: 1730
Регистриран на: 20 Ное 2014, 10:04

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот roksana » 12 Дек 2016, 17:56

Виаграта не е ли за придобиване на ерекция? Ти, доколкото разбирам, нямаш такъв проблем. Опитвал ли си метода да мислиш за странични неща, дори скучни, за да задържиш по-дълго момента?
roksana
 
Мнения: 504
Регистриран на: 18 Яну 2016, 15:50

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот dimilov » 12 Дек 2016, 20:50

По-често,по-спокойно,не се самонаблюдавай и не бързай.Виждаш ли, че отиваш към финала,забави темпото и не се престаравай да угодиш на всяка цена.Като посвикнеш хем ти ще издържаш повече,хем тя ще е по-доволна.Имал съм следната ситуация във времето:Хареса ме една кака като се уволних-страшен продължителен секс,после тя замина за друг град.Харесах си една супер мацка - как ли не се стараех да угодя ,престаравах се ,влюбен до уши и като се стигна до секс - от вълнение и престараване да не се изложа,постоянно някакви условия , само излишно напрежение и пълен провал .Едно маце , точно бяхме приключили с топмодела ,комшийка от другия блок и тя бе изкарала някаква кофти връзка,след като ходихме една компания на кино си я изпратих.Заговорихме се дълго долу пред вратите на входа й,въобще не съм имал някаква силна тръпка към нея ,но ме покани горе в тях ,говорихме си и от приказка на приказка започнахме с ласките и година и половина здрав,спокоен секс с цялата тръпка и наслада от това да сме заедно.
Есента тя замина да учи в Благоевград,аз в София ,там се ожени и т.н.
Всичко минава през мозъка.Забелязал съм,че се владея по-добре когато съм спортувал или вършил физическа работа преди това и организма и е разработен,тегля един душ и няма проблем.Важно е вие двамата да си налучкате моментите ,след които да знаете ,че ще ви е хубаво.Създайте си обстановка,отделете си време точно за вас си двамата .Като си имате тръпка нежност един към друг и се желаете спокойно -нещата ще си дойдат на мястото.
dimilov
 
Мнения: 10
Регистриран на: 28 Мар 2014, 03:13

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот iva.jordanova » 12 Дек 2016, 22:54

От личен опит ще ти кажа, че проблем нямаш, просто " Колкото повече, толкова повече". Правете секс по-често и редовно и няма да свършваш за 2-3 минути. Ако си на диета един месец и видиш храна, ще се нахвърлиш и ще я изядеш веднага, нали? Същото е и при секса. Другия вариант е купи си спрей за задържане. Но не прекалявай с него. Редовния полов живот ще оправи нещата ;)
iva.jordanova
 
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Мар 2016, 00:01

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот Petq.pet » 13 Дек 2016, 10:00

За да е по-често, трябва и жената да предразположи и да са спокойни. Малко трудно с бебока, но с повече организация и желание стават нещата :smile: .
Petq.pet
 
Мнения: 59
Регистриран на: 24 Окт 2016, 14:18

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот S_Milenska » 13 Дек 2016, 12:01

:+1: за редовния полов живот! Пробвайте да го правите по-често и ще видиш, че ще имаш подобрение, а жена ти, дори и да няма време, трябва да се прежали. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 2136
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот Snejna » 13 Дек 2016, 12:37

iva.jordanova написа:От личен опит ще ти кажа, че проблем нямаш, просто " Колкото повече, толкова повече". Правете секс по-често и редовно и няма да свършваш за 2-3 минути. Ако си на диета един месец и видиш храна, ще се нахвърлиш и ще я изядеш веднага, нали? Същото е и при секса. Другия вариант е купи си спрей за задържане. Но не прекалявай с него. Редовния полов живот ще оправи нещата ;)

Правилно казваш! Моят мъж също имаше такъв период, особено покрай раждането на детето, защото и аз бях много заета, а апартамента ни е малък, та дори не е имал възможност сам да разпуска. :oops: С увеличаването на честотата нещата си дойдоха на мястото.
Ако не стане с това, могат да се търсят вече и други причини, няма срамно да се потърси специалист.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот Kremiliya » 13 Дек 2016, 14:01

Според мен трябва директно да се свържеш със специалист, за да няма изненади и да се окаже, че нещо си открил по-късно, отколкото е можело.
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот rabotnata pchela » 13 Дек 2016, 15:25

С редовни тренировки ще стане, и при нас имаше такъв проблем, но когато зачестихме упражненията, неща се оправиха. Повярвай ми и за нас не е весело мъжът да свършва толкова бързо, така че ако искаме нещо трябва и ние да се постараем. :mrgreen: Затова говори с жена си и бъдете по-активни.
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Има ли как да увелича продължителността на половия акт?

Мнениеот irka » 20 Дек 2016, 15:22

Ако не можете сами да се справите, по-добре не отлагайте и се обърнете към специалист. Срамът и забавянето само ще навредят и ще създадат напрежение.
irka
 
Мнения: 467
Регистриран на: 19 Яну 2016, 11:03

Следваща

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта