Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Некачествена тел за съдове

22 Дек 2016, 15:45

Направо съм се сбъркала с тия телчета за съдовете. В магазините каквито и да избирам, все едни и същи имам чувството, че са и резултатът е един и същ. Не знам от какво ги правят, но чисто нова тел, не я държа във вода, три пъти измия някой загорял съд с нея и започва да ръждясва и да се разпада все едно е направена от конци :evil: ! Като почне едно ронене, където падне пружинка, остава ръждиво петно по мивката и около нея! Аз ли попадам само на такива, не знам. Кажете какви телчета купувате и кои са най-хубавите? С какво мога да ги заместя, не искам това вече да го виждам и да е в кухнята ми!

Re: Некачествена тел за съдове

22 Дек 2016, 16:26

Аз имам същите наблюдения, бях се видяла и аз в чудо и започнах да си купувам от онези гъбички, които горната им част е сребриста, точно като по-нежна тел точно за загорели съдове.

22 Дек 2016, 16:44

Ами то нормално да се развалят все пак там става и влажно и мокро постоянно около чешмата.

22 Дек 2016, 17:48

Нормално е след първия месец от ползването да почне да ръждясва и да се съсипва, но още нова и едва ползвана не е нормално. Качеството е под всякаква критика. Някога теловете ставаха черни, тъмни, но не мърдаха, не можеш да откъснеш парче от тях даже.

23 Дек 2016, 09:47

Някога струваха доста по-скъпо, а сега са почти еднократни. За съжаление.

23 Дек 2016, 10:23

Предпочитам да дам повече пари, отколкото да ми се мотае този боклук и за нищо да не става. И аз не ги харесвам, купувам от тези, които имат слънчоглед на опаковката. Създават ми повече проблеми, отколкото да ми вършат работа.

24 Мар 2017, 13:50

Вземем ил телчета, или има едни направени като от пластмаса (найлон), които са по същия начин на външен вид, само че цветни.
1255.png
1255.png (82.57 KiB) Прегледано 555 пъти

24 Мар 2017, 17:13

Интересно къде се продават такива? Не съм виждала! Колко струват?

24 Мар 2017, 20:30

Такива вземан и аз от както онея ми ръждясват навсякъде. :) аз си вземам от всеки хипермакет, джъмбо, от домашни потреби, абе навсякъде ги има.

25 Мар 2017, 11:39

Аз се чудя, какви качествени телове за съдове търсите за нещо, струващо 50 стотинки, нормално да бъдат некачествени. Ако си купувате на Фино, които са тройно по-скъпи, може би няма да се разочаровате толкова бързо, ама хем евтиното се търси, хем после оплаквания защо били такива, защо били онакива. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2