Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
30 Дек 2016, 17:25
Така не биха ли се смесили ароматите и да стане по-неприятна миризмата, като е такава неопределена? Не може ли вместо с мас с друга основа да бъде?
05 Яну 2017, 17:39
Gold написа:Така не биха ли се смесили ароматите и да стане по-неприятна миризмата, като е такава неопределена? Не може ли вместо с мас с друга основа да бъде?
Едва ли ще стане по-неприятна. Аз бих го направила с какаово масло, но все пак всяко си е с различни предимства и недостатъци и най-вече особености. Може би маста има такива, каквито няма какаовото, не знам.
06 Яну 2017, 12:20
Някога нашите баби не са разполагали с друго освен с мас и затова нея са ползвали, но сега има голямо разнообразие. Не знам само дали невенът си пасва с другите. Срещала съм комбинация кокосово масло и невен.
06 Яну 2017, 12:55
mangusta написа:Gold написа:Така не биха ли се смесили ароматите и да стане по-неприятна миризмата, като е такава неопределена? Не може ли вместо с мас с друга основа да бъде?
Едва ли ще стане по-неприятна. Аз бих го направила с какаово масло, но все пак всяко си е с различни предимства и недостатъци и най-вече особености. Може би маста има такива, каквито няма какаовото, не знам.
по-скоро с кокосово би ми се вързало, защото е по-неутрално от какаовото.
Но маста също си има своите свойства, които не са за подценяване, а и е абсолютно неутрално, не знам какво толкова ви е страх от нея.
10 Яну 2017, 12:14
Дали ще се ползва мас, кокосово, какаово не е ли все едно. Все подхранват и правят кожата мека и страхотна.
09 Фев 2017, 14:55
Това може да е все едно, но не е все едно какви точно ползваш и колко са обработени или натурални. Маста трябва да е безсолна, кокосово то и какаовото и те трябва да са от най-чистия вид.