Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
07 Фев 2017, 15:26
Много често болничния по време на отпуски, сливания и такива неща се приема като скатавка, което е супер тъпо, хората имат нужди и понякога се налага да отсъстват, трябва да се гледа останалото време, и съвестта, която влагат в работата си. Ако всичко е наред, болничните не биха били причина да се смята, че има някакъв проблем.
08 Фев 2017, 13:09
То почти всеки месец има някакви празници. Като един човек около тези дни си взима отпуска или болничен и всеки месец отсъства по няколко дни, нормално да изглежда съмнителен и да направи впечатление.
13 Фев 2017, 16:52
Ginger написа:То почти всеки месец има някакви празници. Като един човек около тези дни си взима отпуска или болничен и всеки месец отсъства по няколко дни, нормално да изглежда съмнителен и да направи впечатление.
A когато се случва наистина, пак прави лошо впечатление, нито тъй, нито иначе накрая. И да нае си болен наистина не може.
14 Фев 2017, 12:11
Да чукна на дърво, не се разболявам често, много рядко да ми се наложи да си взема болничен. Така че не бих правил тия работи без основание и само за да си начеша някаква краста.
09 Ное 2018, 13:54
Защо болничен? Ако организацията и шефовете са ок, би трябвало да се получи с напасване на отпуските.
Почнеш ли да лъжеш че си болен - има нещо гнило във фирмата.
21 Дек 2018, 11:42
Не. Бих си взела отпуск, но болничен не бих, ако наистина не съм болна. Дори и шефът ми да не е най-готиния на света
04 Яну 2019, 15:08
Да, и съм го правила, защото шанса шефът ми да ми позволи по нормалния начин, е равен на нула. Уви! Понякога каквото повикало, такова се обадило. Пробвах с молба, но не се съгласяваше.
15 Апр 2019, 14:15
Болничен не ми се е налагало, но с колежката се редуваме, негласно, и в такива случаи ту едната, ту другата си пуска отпуск.
07 Май 2019, 12:07
Случвало се е, като не става да си получиш законово полагащия ти се платен отпуск. Така че, зависи и от работодателя, уви!