Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Някой искал ли е или наранявал ли е детето ви?

17 Яну 2017, 17:48

Май всички хора трябва да се подлагат на психотестове, не само учителите. Тази мисъл ми хрумна, когато прочетох новата бомба - за бавачките, които упоявали поверените им деца, за да могат да си чатят и да са неангажирани или да правят Господ знае какво! А пък като прочетох, че при един такъв случай алармираните от родителите полицейски служители отговорили, че нищо не могат да направят, защото майката и бащата не са предупредили детегледачката да не дава такива вещества на детето, направо щях да падна :shock: ! Да вредиш и да не ти се потърси отговорност за това нещо!!! И тия родители как сега да си търсят правата и да защитят детето си? Искам детето ми да живее, обградено от силово поле, което да го предпазва от всякакви луди, изперкали, гадняри, садисти и какви ли не още. Де да имахме такъв късмет, но не би. Изпадали ли сте в ситуация някой да иска или да нарани детето ви? Как сте реагирали и какво направихте? Какво можем да направим всички, за да не се случват такива неща?

Re: Някой искал ли е или наранявал ли е детето ви?

17 Яну 2017, 19:02

Мисля, че точно тази новина е измислица и е направена, за да ШОКира хората, а всъщност истината е или много далеч, или изобщо не съществува. Коя нормална жена ще си признае, че искала да си чати и да не бъде обезпокоява. Поредната жълта история, целяща правене на трафик.

17 Яну 2017, 23:27

Измислица или не по-важното е, че за съжаление всеки би допуснал, че наистина се е случило, а каква е гаранцията, че не се е и случило? Да се чуди човек докъде може да стигнат хората. Моля се да не се случва на детето ми нищо, което да го принуждава да се пази от способни на всичко хора.

18 Яну 2017, 09:21

Аз изпадам в ужас само като си помисля, че нещо лошо може да се случи на детето ми, всички сме така. Силно се надявам да не преживяваме подобно нещо. В такъв момент сигурно на всичко съм способна.

18 Яну 2017, 12:14

Точно тая новина е 100% измислица и простотия. Но дали някой би искал или е наранявал децата, може само да гадаем. :roll: В действителност, ако някой го направи, я разберем, я не. Дали ще действаме прекалено и без да се замисляме, да убиваме едва ли не, ми се вижда пресилено. Като знам какви сме мижетурки във всяко отношение, мисля, че и в тоя случай ще се омотаме и клюмнем.

18 Яну 2017, 13:27

И според мен тая история е фалшива, сега прочетох за нея, но разбирам смисъла на въпорса. Аз нямам дете, но не бих се зарадвала,ако някой го тормози под каквато и да е форма. Но замислете се, колко случаи на деца има по яслите, които пищят, вечер не могат да спят, а родителите им си чешат езиците във форумите анонимно.... така че познайте кой какво би направил!

18 Яну 2017, 15:03

Като чета сега това заглавие, малко се стряскам. Детето ми е още малко, за да го иска някой :mrgreen: , но извън шегата, надявам се никой да не е пожелавал да го нарани. В мое присъствие не съм забелязала подобно отношение, а в мое отсъствие дано не се случва. Колкото до тия бавачки, човек трябва да има много сериозни проблеми със себе си, за да посмее да направи такова нещо.

18 Яну 2017, 15:11

Не си мислете, че измислените истории с бавачките са истина и това ще ви се случи, а събирайте кураж да изяснявате, защо децата ви не могат да спят по яслите. Там е истинския проблем в България по отношение на тормоза от други хора върху децата си. А не, че някъде си по света, някой решил да пусне една жълта статия със заглавие "тая майка не можа да повярва какво е правила бавачката с детето й". Това не помага на вас.
И да ви нараняват детето, повечето от вас ще стоят като мижетурки и ще свеждат глава!

18 Яну 2017, 16:20

истина или не тази история говори много за това, каквао се случва, когато не сме с децата си. Много е трудно да се намери качествен човек, който да бъде бавачка на детето ни, или искат луди пари в България, по света можеш да си позволиш бавачка, тук бавачката иска повече пари на час,отколкото изкарваш като работещ. Явно и затова тук нямаме такива истории, защото никой не може да си позволи бавачка.

19 Яну 2017, 11:52

Въпросът не е дали бавачка или някой друг ще посегне на дете, а защо въобще се стига до там. Както онези двама млади "бабаити", които пребиха почти до смърт малкото дете, което им е било оставено от бащата на единия да го гледат. Разчиташ на един човек и си сигурен за безопасността на детето си и в същия момент ти се стоварва това нещо. А не можеш винаги на 100% да си до детето си, дори и ти да си го гледаш. Все някога ще ти се наложи да отидеш някъде сама и трябва да го оставиш някъде.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2