Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
25 Яну 2017, 15:24
vanessa_ написа:Изглеждат много пухкави на клипа, правила съм го по тая рецепта, на мен ми стана обаче твърда и дебела кората, та изобщо не бяха пухкави. Къде съм сгрешила?
Да не ти се е получило твърдо тестото? И аз все не мога да го нацеля и често го правя твърдо, повече брашно слагам.
08 Мар 2017, 12:53
Освен месенето, много често виждам как хората препичат нещата, не ги оставят леко златисти, а отгоре стават кафяви направо и нормално да имат дебела кора.
09 Май 2017, 15:29
Аз пробвах тези, които каза Ваня, много меки станаха, направих ги малко по-големи, за да стават за питки за сандвичи, хубавото беше, че са меки и се ядат лесно на сандвич. Твърдия хляб се отгризва много трудно.
10 Май 2017, 10:51
Jully написа:Аз пробвах тези, които каза Ваня, много меки станаха, направих ги малко по-големи, за да стават за питки за сандвичи, хубавото беше, че са меки и се ядат лесно на сандвич. Твърдия хляб се отгризва много трудно.
Колко време ги пече? при мен винаги стават с твърда и почерняла кора, не знам аз ли имам изисквания да са препечени..
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.